Reparatör

Reparatör

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon.

Vi söker just nu en reparatör till vår verkstad i Linköping!
Som reparatör utför du underhåll och reparationer av spårtrafikbundna fordon och passagerarvagnar. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Som reparatör förväntas du aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen.

Din arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;
  • Självständigt utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på fordon mot ställda krav på effektivitet och på säkert sätt ur arbetsmiljösynpunkt.
  • Aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter och bidra med eget specialkunnande.
  • Skyldighet att använda fastställda skyddsanordningar, personlig skyddsutrustning och kalibrerade verktyg och instrument.
  • Säkerställa att den egna arbetsplatsen är väl rengjord och att verktyg/utrustning placeras på avsedd plats enligt 5S vid arbetets slut.
  • Hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin och i övrigt följa krav i verksamhets- ledningssystemet.
  • Rapportera fakturerbar tid för utförda underhållsåtgärder i vårt affärssystem LN samt klarmarkera fordonen i berörda fordonssystem om kunden så kräver.
  • Rapportera saknat material eller driftsstörningar enligt gällande rutin.
  • Bidra till bra samarbete och verka för ständig förbättring av arbetsmiljön inom produktionsområdet.
  • Ansvarar för att utföra egenkontroll på utfört arbete.
  • Verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.
Utbildning/erfarenhet

Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Du har minst 3-4 års relevant erfarenhet. Gärna erfarenhet av strukturerat förbättringsarbete.

Kompetenskrav

Du har kunskaper och färdigheter inom fordonsmekanik som kan förväntas för att utföra arbetsuppgifterna på ett fackmannamässigt vis. Meriterande med erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning. Du har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. God allmän datorvana. Meriterande är elkompetens.

Personliga egenskaper
Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Meriterande är ett stort tekniskt intresse.

Mer om tjänsten

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen. Anställningsform är tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan anställning kan påbörjas. Denna ombesörjer Euromaint.

Är du intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Underhållschef Peter Rönnlöf, mob: +46 70 724 44 10 alternativt HR Business Partner, Lars Sparw, +46 70 762 27 54. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Senast den 31 januari 2020 vill vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Följ oss gärna på

Linkedin

Facebook
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.

Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.

Euromaint ägs av spanska företaget CAF sedan 2019-07-01.