Testutvecklare

Testutvecklare

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara uthyrd som konsult via Studentwork i 6 månader till Eurofins med chans till överrekrytering. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som testutvecklare kommer du att arbeta med utveckling av testkod som används för att verifiera funktion, stabilitet och prestanda för produkter eller system. Du kommer jobba med projekt både internt och ute hos kund. Främst kommer du jobba i team som består av både utvecklare och testare. Du kommer att arbeta i olika typer av system och använda många olika verktyg för testutveckling, automation, integration etc.

Start: Vid överenskommelse

Omfattning: 6 månaders konsultuppdrag med chans till överrekrytering

Arbetstider: Heltid, kontorstider

Placeringsort: Linköping

Din profil

Vi söker dig som med en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom programmering/IT eller som via arbetslivserfarenhet har byggt kompetens inom mjukvaru- eller testutveckling. Du är bekant med Python och ytterligare ett eller flera språk t.ex. Javascript, C# eller C/C++. ISTQB-certifiering eller tidigare erfarenhet av utvecklings- och testprocesser är extra meriterande. Som person är du lösningsorienterad och tekniskt intresserad. Vi tror att du är en initiativtagande person som inte är rädd för att ställa frågor. Här är det även viktigt att du är ansvarstagande och noggrann men också en lagspelare då du kommer jobba i team. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och du kan på sikt växa vidare inom testområdet.

Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Testare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eurofins Digital Testing är världsledande inom kvalitetssäkring (QA) och Cybersäkerhet. De arbetar med de senaste teknikerna inom R&D, Media, Automotive och IoT. De levererar testtjänster, testverktyg, resurser och tjänster inom Cybersäkerhet. Vill du vara en del av deras växande team och samtidigt ha möjligheten att själv växa i din roll som testutvecklare? Då tycker jag du ska ansöka nedan!