Vi söker DevOps Engineer!

Vi söker DevOps Engineer!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara uthyrd som konsult via Studentwork i 6 månader till Eurofins med chans till överrekrytering. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som DevOps Engineer kommer du att arbeta i en mix av övervakning och utveckling av system som är driftsatta. Genom att analysera trafik, loggar, felrapporter kan både fel och flaskhalsar upptäckas och korrigeras. Du kommer att bygga och underhålla automatiserade tester och planera och utföra säkerhet och belastningstester. Du kommer att arbeta i olika typer av infrastruktur och använda många olika verktyg för drift, övervakning, integration etc.

Start: Vid överenskommelse

Omfattning: 6 månaders konsultuppdrag med chans till överrekrytering

Arbetstider: Heltid, kontorstider

Placeringsort: Linköping

Din profil

Vi söker dig som med en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom programmering/IT eller som via arbetslivserfarenhet har byggt kompetens inom DevOps. Du är bekant med moln och IT infrastruktur, verktyg som Docker, GIT, Puppet, Jenkins. Har du tidigare arbetat med AWS, Azure eller OpenStack är det extra meriterande. Som person är du lösningsorienterad och tekniskt intresserad. Du är ansvarstagande och noggrann, trivs med att ta egna initiativ och arbetar lika bra självständigt som i ett team.

Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eurofins Digital Testing är världsledande inom kvalitetssäkring (QA) och Cybersäkerhet. De arbetar med de senaste teknikerna inom R&D, Media, Automotive och IoT. De levererar testtjänster, testverktyg, resurser och tjänster inom Cybersäkerhet. Vill du vara en del av deras växande team och samtidigt ha möjligheten att själv växa i din roll som testutvecklare? Då tycker jag du ska ansöka nedan!