Vi söker en utvecklare till Ericssons RAN-Incubator enhet

Vi söker en utvecklare till Ericssons RAN-Incubator enhet

Vill du utveckla idéer som blir verklighet? Nu finns möjligheten att bli en av de första i världen att ingå i Ericssons nya inkubatorenhet RAN-I. Man arbetar i ett litet team, där kärnan i rollen är att utveckla nästa generations datastyrda plattformar för telekominfrastruktur genom nyskapande metoder och tekniker.

Ericsson vill skapa ett team av utvecklare med olika bakgrunder, erfarenhetsnivåer och kompetenser för att skapa en dynamiskarbetsmiljö, men även för att öka kunskapsbytet mellan kollegor. Därför söker vi dig som är nyexaminerad samt dig som arbetat som utvecklare under en tid. RAN-I utgör en egen organisation inom Ericsson, vilket gör att arbetet sker utanför ordinarie ramar och är på så sätt inte bunden till några specifika verktyg.

Du och ditt team som ingår i Ericssons Product Development Unit (PDU) 4G & 5G kommer att arbeta med att skapa innovativa lösningar inom RAN, bland annat cloudlösningar och virtualisering. Teamet kommer att ansvara över produktutvecklingen från start till leverans av färdig produkt till kund. Det här gör att du genom din kreativitet har möjlighet att styra riktningen på arbetet.

Omfattning:
Heltid

Start:
Omgående

Placering:
Linköping

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer sker löpande så ansök till tjänsten redan idag

För information:
I denna rekrytering samarbetar Ericsson med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor, vänligen kontakta Johanna Johansson på johanna.johansson@dfind.se eller 0708-25 71 13

Vi söker dig som vill vara en medarbetare i inkubatorenheten, RAN-I. Genom ett nära samarbete med kund kommer du att testa och experimentera med nya idéer och driva produktutvecklingen framåt. Tjänsten passar dig som har ett strakt driv för att leverera resultat och tar ansvar för ditt arbete.

Kvalifikationer
  • Civil- eller högskoleingenjör inom datateknik/IT eller liknande
  • Har goda kunskaper om, och erfarenhet av programmering
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du har
  • Erfarenhet av arbete med cloud och virtualisering
  • Tidigare arbetat med open source
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska därför ha ett flexibelt förhållningssätt då arbetsuppgifterna kommer att skifta. Du ska även kunna acceptera nya arbetsuppgifter enkelt och snabbt samt vara anpassningsbar till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt. Du behöver även vara idérik och initiativtagande och därmed komma med förslag på olika arbetssätt. Viktigt är även att du har god samarbetsförmåga då rollen innebär mycket koordinering och kommunikation inom teamet.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 2 jan (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ericsson är en global tillverkare av utrustning för att bygga nätverk för mobil kommunikation. Med deras tjänster, program och infrastruktur - särskilt inom mobilitet, bredband och moln - gör dem det möjligt för kommunikationsbranschen och andra sektorer att göra bättre affärer, öka effektiviteten, förbättra användarupplevelsen och fånga nya möjligheter.