Sales and Business Development

Sales and Business Development

Det har aldrig varit mer angeläget att bidra till en framtida klimatomställning, få av oss får möjligheten att bidra till det genom den yrkesroll vi har men det här är precis en sådan möjlighet. Vi söker dig som delar vår dröm om att göra skillnad för planeten.
Vi är i en tidig marknadsutveckling för Light Energy Harvesting (som marknaden för inomhus solceller ofta kallas för). Och för att fortsätta vår tillväxt letar vi efter en "hunter" som vill anta utmaningen att göra Epishine till världsledande inom Light Energy Harvesting Solutions.

Vi utökar nu vårt säljteam med en driven, dedikerad och engagerad säljare som vill förändra världen tillsammans med oss, med början i Norden och Europa!

Dina arbetsuppgifter

Ditt uppdrag blir att identifiera, söka upp och bearbeta potentiella kunder med fokus på Norden och Europa. Du driver säljprocessen självständigt men du får stöd av våra skickliga ingenjörer i de delar där det krävs. Du kommer inom ditt affärssegment få ett ansvar för att bygga upp en helt ny kundbas. När du vuxit in i roll och produkt kommer du självständigt kunna facilitera tekniska diskussioner kring produktutveckling, industrialisering samt problemlösning kopplat till det. Du hanterar offerter, affärsdiskussioner och förhandlingar hela vägen till avslut.

Du ingår i teamet Marketing, Sales and Solution med 7 kollegor.

Din profil

Du har sannolikt en tekniskt inriktad högskoleutbildning med några års erfarenhet av försäljning eller tekniska kunskaper förvärvade genom flerårig erfarenhet av teknisk systemförsäljning. Du lockas av utmaningen att få vara med om i att bryta ny mark och du har kanske liknande säljerfarenhet som du kan föra med dig till vår verksamhet. Du är uthållig när det kommer till marknadsbearbetning och försäljning och du kombinerar det med ett stort mått av driv för att hela tiden hitta nya möjligheter och vägar framåt. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Du kommer in i ett ungt bolag, pionjär inom sitt område - ett bolag där varje medarbetare har en vilja och potential att växa i takt med att bolaget utvecklas. Vi tror på en kultur som värnar teamet framför individen, vi brinner för att skapa planetär påverkan och vi välkomnar de utmaningar som kommer med den resan!

Tjänsten innebär resor internationellt, på sikt ca 50-100 dagar/år.

Välkommen till oss!

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Epishine med Skill. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Lena Johansson på 0708-52 32 36 lena.johansson@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epishine är en svenskt scale-up inom ren energi. Teamet bakom företaget består av framgångsrika entreprenörer och framstående forskare. Epishines vision är att göra vår planet mer hållbar. Varken mer eller mindre. Baserat på mer än 25 års forskning vid Linköpings universitet utvecklar och producerar Epishine en disruptiv solcell som är helt organisk, tryckt, tunn, flexibel, lätt och inriktad mot integration i produkter för massproduktion.

Epishines första produkter är optimerade för inomhusbruk och har potential att revolutionera marknaden för lågeffektelektronik.

Läs mer på https://www.epishine.com/