Integrationsarkitekt till Entiros

Integrationsarkitekt till Entiros

Är du en utvecklare med erfarenhet av ramverk för integration som vill ta nästa steg för att bli integrationsarkitekt? Eller har du redan erfarenhet av att leda integrationslösningar och vill nu ta nästa steg i din arkitektkarriär? Då är detta möjligheten för dig! Entiros söker nu ytterligare en kollega. Här blir du del av gänget med svart bälte i integration och med ett skyhögt mål - att bli det bästa integrationsföretaget i universum!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som integrationsarkitekt kommer du tillsammans med dina kompetenta kollegor arbeta med att leverera smarta och öppna integrationslösningar till Entiros kunder inom olika branscher. Utifrån både ett tekniskt och verksamhetsmässigt perspektiv har du ett övergripande ansvar för att planera, genomföra samt fastställa design och arkitektur i spännande kundprojekt.

I dialog med kunden identifierar du behov och fastställer integrationskrav. Tillsammans med teamet är du därefter involverad i allt från lösning, design och implementation, till testning och driftsättning av integrationslösningar. Ni arbetar i en agil miljö på ett metodiskt, logiskt och systematiskt sätt. Du kommer även vara delaktig i att utveckla verktyg och processer för design och arkitektur. Ett axplock på vad du kommer arbeta med är mapping, säkerhet, skalbarhet och detaljdesign med återanvändbarhet.

Entiros står även bakom bransch-standarden "Certified Integrator". Hos Entiros får du möjlighet att gå från vitt till svart bälte i integration och agera mentor för lärande integratörer.

Din profil

Vi tror att du antingen är en utvecklare med erfarenhet av ramverk för integration som nu vill ta nästa steg för att bli integrationsarkitekt, eller så har du redan erfarenhet av att leda lösningar baserade på API:er och vill ta nästa steg i din arkitektkarriär.

Vidare tror vi att du har:
  • En relevant högskole- eller universitetsutbildning inom IT
  • Några års aktuell erfarenhet av systemutveckling och av integrationsprojekt
  • En mycket god förståelse för systemintegration och integrationsmönster
  • Goda kunskaper i Java
  • Erfarenhet av plattformar som bygger på öppna ramverk, t ex Mulesoft, Redhat och eller andra ledande plattformar
  • Goda kunskaper både i svenska och engelska, både tal och skrift.
En stor del av arbetet innebär att ha strategiska dialoger med kund, vi ser därför att du även trivs i en rådgivande roll med mycket kontakt med kunder och systemleverantörer.

Som person beskriver du dig själv som lösningsorienterad, strukturerad och drivande. Att arbeta självständigt och konsultmässigt är inget som är främmande för dig. För att passa in i Entiros härliga team är du en glad och positiv person som ser laget före jaget.

Ansökningsförfarande

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! I denna rekrytering samarbetar Entiros med Skill. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Pehr Gilén på 013-473 20 65 alt pehr.gilen@skill.se eller Therese Matsson på 013-473 81 69 alt. therese.matsson@skill.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Entiros är oberoende specialister på integration av informationssystem. Vi driver utvecklingen inom systemintegration och levererar lösningar för en innovativ digital framtid åt våra nationella och internationella kunder, ledande aktörer i bland annat modeindustrin, bankvärlden, mediebranschen och fordonsindustrin. Detta gör vi genom integration på plattformar som bygger på öppna ramverk, t ex Mulesoft, Redhat och andra ledande plattformar. Vi tar totalansvar från strategisk rådgivning och förstudie till drift och support. Entiros utvecklar också SaaS-produkten Starlify, ett verktyg för att organisera och visualisera integrationer och applikationer.

Vi är här för att möjliggöra öppenhet. Vi skapar informationsflöden för personer som samarbetar, delar och berikar varandra, inom och mellan organisationer. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla!