Elektriker för arbete med trafomätare (Kat 2-5) – hyrrekrytering till Eltel – Resjobb

Elektriker för arbete med trafomätare (Kat 2-5) – hyrrekrytering till Eltel – Resjobb

För en hyrrekrytering till Eltel söker vi en elektriker för arbete med elmätare (Kat 2-5)

Om tjänsten
Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare allt från hushåll till högspänning på uppdrag av nätägare.

Smart Grid har med sin långa erfarenhet av dessa typer av arbeten i hela Norden utvecklat ett unikt arbetssätt med ett omfattande och väl beprövat processpaket. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och Smart Grids medarbetare.

Smart Grid har knutit ett antal av de större nätägarnas projekt till sin verksamhet i Sverige. Projekten kommer att pågå under cirka 5 år och består av består av både installation av elmätare för hushåll (Kategori 1) och mer tekniskt avancerade installationer (Kategori 2-5).

I den här tjänsten som elektriker arbetar du i projekt i Linköping och Katrineholm till och med januari och fortsätter därefter i projekt i andra delar av Mellansverige. Eltel ordnar med resor och boende, vilket innebär att du som söker kan bo varsomhelst i Sverige.

Dina arbetsuppgifter
Som elektriker arbetar du med de mer tekniskt avancerade installationerna av elmätare inom industrin och andra kommersiella fastigheter (Kat 2-5). Driftsättning, felsökning och ombyggnation av elanläggningar är vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder
  • Ett varierande och tekniskt komplext arbete
  • Ett kompetent ledarskap och ett engagerat och sammansvetsat team
  • En verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
  • Arbete i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
För dig som är intresserad av ledarskap är tanken att du ska utvecklas i ditt arbete och efter en tid växa in i en roll som ledande montör. Då verksamheten växer och Eltel aktivt arbetar med internrekrytering finns det även goda möjligheter ytterligare utveckling i företaget. Energi och mätning är fokusområden för Eltel och det kommer att finnas möjlighet till fortsatt arbete både i Sverige och utomlands efter projektens slut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå. Du har också minst ett års erfarenhet som elektriker. Erfarenhet av elmätarprojekt är meriterande. Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten mycket god svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då vi vill tillsätta tjänsten så fort vi hittar rätt kandidat. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Övrigt
Placering: Linköping till och i vinter. Därefter arbete i Västsverige. Möjlighet till resjobb med boende och traktamente.
Arbetstider: Måndag-torsdag
Lön: Individuell lönesättning
Start: Så snart som möjligt så skicka din ansökan direkt.
Omfattning: Tjänsterna är tillsvidare på heltid som inleds med 6 månaders inhyrning via MTX

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner
Emanuel Davén, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Joel Funk, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Sökord: eltel smart grid,, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, amm, energi, energibranschen, serviceelektriker, installationselektriker, servicetekniker, elinstallatör, el, elutbildning, elprogrammet, tillsvidare, tillsvidareanställning, direktrekrytering, elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort - vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.