Vi söker apparatskåpsbyggare!

Vi söker apparatskåpsbyggare!

Vi växer och söker nu apparatskåpsbyggare till Linköping med omnejd!

Arbetsuppgifter:
  • Utföra byggnation av apparatskåp i vår produktion i Linköping samt installation ute på fält vid behov.
För att möta arbetskraven bör du:
  • Vara utbildad elektriker eller motsvarande
  • Vara el-tekniskt intresserad
  • Ha datorvana
  • Ha B-körkort
Vem söker vi?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en driven och lösningsorienterad lagspelare, som gillar ordning och reda och som uppskattar att utvecklas och lära sig nya arbetsuppgifter. Du har en stark känsla för service och ett stort engagemang. Vi ser det som en fördel om du har 3-5 års erfarenhet av elinstallationer, men det är inget krav.

Vi erbjuder:
Vi är det lilla företaget i det stora sammanhanget - en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.
Vill du veta mer om oss? Kika in på www.elteknikab.com
Välkommen i gänget!

Tillträde
Omgående efter överenskommelse

Ansökan eller frågor
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 9/5. Ansöker gör du genom att skicka CV och personligt brev till info@elteknikab.com - märk ansökan med "Apparatskåpsbyggare". Har du frågor - välkommen att maila oss info@elteknikab.com .
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.elteknikab.com
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Elteknik T. Mielonen är ett företag med lång erfarenhet och kompetens av konstruktion och tillverkning av apparatskåp men även installation och idrifttagning av elanläggningar. Vi är ett familjeföretag med en gedigen erfarenhet av avancerad elautomatik som verkat i branschen sedan 1980. Vår främsta målgrupp idag är automatiklösningar inom VA området men vi konstruerar och bygger apparatskåp till alla förekommande områden.

Sedan mars är Elteknik T. Mielonen en del av ASB/Uniwateren av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2020 ca 600 MSEK och hade 200 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp – ASB och Elteknik T. Mielonen. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo.
Produkter inom VA och VVS - IBECO.