Element Metech söker en systemadministratör

Element Metech söker en systemadministratör

Vi erbjuder en spännande roll i en internationell verksamhet. Är du systemadministratör och vill ta ansvar för Jeeves hos oss? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Ditt uppdrag blir att ansvara för vårt Jeeves Enterprise Resource Planning (ERP) system som är basen för verksamhet inom divisionen Calibration & Testing Nordics. Du ansvarar för att våra medarbetare har en problemfri vardag kopplat till Jeeves ERP och tillsammans med dina kollegor inom utvecklingsteamet ser till att bolagets system utvecklas på ett sätt som stödjer Elements verksamhet.

Du kommer ha ett nära samarbete med vår driftspartner Jeeves och Element IT som ansvarar för IT infrastrukturen inom bolaget.

Du driver utvecklingen av våra interna processer för att förebygga och åtgärda problem på ett effektivt sätt. Det innebär att du har mycket kontakter internt i bolaget med såväl den svenska verksamheten som med våra dotterbolag i Finland, Danmark, Tyskland och Tjeckien.

Du kommer ingå i ett kompetent team som tillsammans ansvarar för förvaltning och utveckling Jeeves ERP och våra andra system som vi använder i verksamheten (tillsammans kallade Metech Plattform).

Dina främsta arbetsuppgifter är att utveckla, underhålla, samt kontinuerligt förbättra Jeeves ERP. Dina ansvarsområden omfattar;
  • Utveckla och implementera nya funktioner, processer och rapporter i Jeeves
  • Följa den externa utvecklingen av Jeeves genom proaktivt arbete med omvärldsbevakning
  • Optimera processer, rapporter, användargränssnitt, roller och behörigheter
  • Skriva processbeskrivningar, användarhandböcker och utbildningsmaterial
  • Utbildning av, och support till, våra super users
  • Vara systemadministratör för Jeeves, ansvara för systemunderhåll, systembeskrivningar samt systemdokumentation
Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning inom systemvetenskap eller annan relevant utbildning inom IT-området samt några års erfarenhet av att arbeta i liknande roller. Du drivs av att hjälpa verksamheten i att få en välfungerande IT-miljö. Våra medarbetare är skickliga på många saker men troligen inte det du är specialist på. Du kommer möta varierande kunskaper inom IT och därför vill vi att du har en god pedagogisk förmåga. Du är nyfiken, jobbar proaktivt och kan snabbt sätta dig in i nya system och tekniker.

Självklart är du också en positiv och kommunikativ person som trivs med att jobba både egen hand och tillsammans med andra.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, andra språk är meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta i Jeeves är det starkt meriterande.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med in ansökan, frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Susanne Öman, susanne.oman@skill.se alt 013-32 94 08

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan på en gång om du tycker tjänsten låter intressant.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Element är ett av världens främsta och mest ansedda partners inom oberoende materialtekniska och mättekniska tjänster. Tillsammans är vi 6 700 medarbetare och 200 laboratorier världen över, och i Norden är vi ca 500 medarbetare med expertis inom mätteknik och materialteknik.

Vi erbjuder kvalificerade tjänster inom materialprovning, produktprovning, mätteknik och kalibrering till industri och myndigheter med högt ställda kvalitetskrav, inom bl.a. flygindustri, försvaret, olja/gas, fordons- och verkstadsindustri samt inom medicinteknik.

Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam med en systemadministratör. Vårt befintliga utvecklingsteam finns idag i Linköping, Norrköping, Arboga, Stockholm och Göteborg. Placeringsort är därför flexibelt för oss. Du rapporterar till vår Tekniska Chef.