Butiksansvarig

Butiksansvarig

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Tillsvidare

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser, dels genom våra interna utbildningsmöjligheter!

Arbetsuppgifter
Nuvarande butiksansvariga ska inom ett par år växla ner. Vi söker nu en efterträdare som kan lära sig jobbet tills bytet av roll sker. Som butiksansvarig ansvarar du för den dagliga driften och arbetsmiljön i butiken samt exponering och lager. Du kommer tillsammans med dina kollegor ha kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder och bistå dessa med teknisk information och rådgivning. Vidare ingår även att sköta beställningar, uppackning och påfyllning av varor. I din roll är du ansvarig för att, tillsammans med Butikssäljare, försöka uppnå företagets uppsatta mål.

Vi söker dig med
  • Gymnasiekompetens eller erfarenhet förvärvad på annat sätt
  • Kunskap om branschen med intresse för försäljning
  • Goda tekniska kunskaper
  • Meriterande för tjänsten är erfarenhet av elinstallation, alternativt försäljning.
Är du en positiv och engagerad person som har ett genuint intresse av att hjälpa andra?

Vi ser gärna att du är utåtriktad och lyhörd inför våra kunders önskemål och har ett stort fokus på att hitta lösningar. Vidare är du bra på att driva igenom idéer och motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål och vill se resultat.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2022-10-01. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Lars Alkelin, Regionchef region Öst, tfn +46 11 21 76 11.
Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.
Mer info
Kontaktperson Lars Alkelin, Regionchef
Telefon +46 11 21 76 11
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.elektroskandia.se/
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.