Driftsättare/projektledare till Elajo i Linköping

Driftsättare/projektledare till Elajo i Linköping

Elajos tillväxt är mycket stark och med vårt fokus på teknikutveckling är vi ett av branschens snabbaste växande teknikföretag.

Ta chansen att arbeta med både planering och arbetsledning samtidigt som du kommer få driftsätta säkerhetssystem.

Vill du bli en del av ett team där engagemang, utveckling och öppenhet är ledord?

Då borde du bli vår nya kollega!

Elajo, med teknikområde säkerhet, är idag ett av Sveriges största säkerhetsföretag med våra cirka 130 kompetenta medarbetare.

Vi har en fortsatt mycket stor efterfrågan på marknaden och starka tillväxtmål de närmsta åren. Vi förstärker nu därför våra specialistteam ytterligare på flertalet orter i Sverige.

Vi erbjuder
 • Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
 • Möjlighet att kunna jobba lokalt eller på flera orter
 • Trygghet och stabilitet
 • Kollektivavtal, personalrabatter och friskvårdsbidrag tar du med enkelhet del av genom vår förmånsportal Elajo4U
 • Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
 • En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap
 • Stora möjligheter till personlig utveckling
Arbetsuppgifter

Som driftsättare/projektledare inom säkerhet är du med och skapar trygghet och hjälper våra kunder i Östergötland med omnejd att förebygga oförutsedda händelser.

Du kommer arbeta med driftsättning och service på våra kunders anläggningar i regionen där även färdigställandekontroll kommer ingå i arbetet. Nyförsäljning och orderhantering är också en del av rollen.

Du kommer självständigt att få driva projekt från start till mål med planering och utförande av arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter. Du kommer arbeta tätt tillsammans med våra erfarna ingenjörer och övriga projektledare, arbetsledning av montörer kommer förekomma.

Den medarbetare som vi söker bör ha en stark ambition att utvecklas inom vår organisation och inom säkerhet. Du kommer att få en viktig roll i vår fortsatta satsning på teknikområdet säkerhet.

Vi söker dig med:
 • Fullgjord gymnasieutbildning
 • Erfarenhet av en roll som säkerhetstekniker och vill utvecklas till att arbeta som driftsättare/projektledare
 • Erfarenhet av en roll som driftsättare/projektledare inom larm, passage och CCTV är meriterande.
 • Bakgrund som elektriker är meriterande
 • Goda kunskaper i säkerhetsinstallationer
 • God kompetens inom minst ett av säkerhetsområdena inbrott, passage, brand eller CCTV
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett strukturerat arbetssätt och att du bidrar till en positiv stämning och till en gó gemenskap. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov.

En förutsättning för anställning till denna tjänst är godkännande vid kontroll hos Rikspolisstyrelsen samt att du har B-körkort.

Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Elajo Technology Solutions samt vårt utbildningscentrum Etec.

Elajo värdesätter

Inom Elajo värdesätter vi tydliga karriärvägar och att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling och Öppenhet.

Vi värdesätter även en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag 2019-10-20. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
 • Mikael Fors avdelningschef Linköping säkerhet på telefon 013-374 302
Välkommen med din ansökan!

Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro.

Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.