Är du en elektriker som vill arbeta med säkerhetssystem i Linköping?

Är du en elektriker som vill arbeta med säkerhetssystem i Linköping?

Elajos tillväxt är mycket stark och med vårt med fokus på teknikutveckling är vi ett av branschens snabbaste växande teknikföretag.

Då efterfrågan på vår kompetens och innovativa lösningar ständigt ökar, ökar också behovet att bli flera medarbetare som kan ta oss till nästa nivå där kundnyttan och långsiktiga relationer är starka byggstenar i vår affärsfilosofi.

Vår starka övertygelse är att vår framtida utveckling skapas genom medarbetares delaktighet och samverkan så uppskattar du ett företag med stor öppenhet där utveckling sker genom engagemang är Elajo rätt för dig.

Vi erbjuder
 • Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
 • Möjlighet att kunna jobba lokalt eller på flera orter
 • Trygghet och stabilitet, där vi i år firar extra med vårt 60-årsjubileum!
 • Kollektivavtal, personalrabatter och friskvårdsbidrag
 • Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
 • En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap
 • Stora möjligheter till personlig utveckling
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att utföra installation av säkerhet- & kommunikationssystem samt servicearbeten åt våra kunder.

Du kommer självständigt att få planera och utföra arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter.

Den medarbetare som vi söker bör ha en stark ambition att utvecklas inom vår organisation och inom teknikområdet säkerhet.

Bakgrund och Kompetenser

Vi söker dig med:
 • Fullgjord gymnasieutbildning
 • Erfarenhet som elektriker men som nu vill arbeta med säkerhetsinstallationer
 • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Du har god social kompetens, ett stort teknikintresse och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov.

Du är positiv och social där du värdesätter, och bidrar till, ett trevligt arbetsklimat. Du, precis som vi, värdesätter att ha kul på jobbet och att kunna växa tillsammans.

En förutsättning för anställning till denna tjänst är godkännande vid kontroll hos Rikspolisstyrelsen samt att du har B-körkort.

Vad vi värdesätter

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling och Öppenhet.

Vi värderar utveckling där vi har tydliga karriärvägar och utbildningsplaner för våra medarbetare.

Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ca 40 orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.

Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande under tiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
 • Tomas Wärnelius på telefon 0104-578 510
 • Anders N Nilsson på telefon 013374304
Välkommen med din ansökan!
Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 jan (41 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro.

Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.