Drifttekniker till stort företag i Östergötland

Drifttekniker till stort företag i Östergötland

Vill du arbeta med installation och underhåll av larm och säkerhetsanordningar på ett stort företag med familjär anda på kontoret? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som drifttekniker/säkerhetstekniker kommer du att arbeta med installationer och service av larm och säkerhetsanordningar. Arbetet utförs endast med svagström, installationerna och servicen utförs hos företagets kunder som mestadels är stora kunder i regionen. Du kommer att utgå ifrån kontoret i Linköping men du har hela västra Östergötland som region. Arbetet utförs ofta självständigt men det förekommer även samarbete med kollegor.

Din profil

För att vara aktuell för denna tjänst gäller följande krav:

Skallkrav:
  • Slutförd gymnasieutbildning med inriktning el/tele/teknisk
  • Svenska tal och skrift
  • B-körkort
  • Arbetslivserfarenhet inom el/energi minst 1 år
  • Svenskt medborgarskap
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom installation/service brand- och säkerhetsbranschen

Som person letar vi efter dig som är utåtriktad och som uppskattar att arbeta med service. Vi vill att du har en positiv inställning i allt du gör och att du ser lösningar istället för problem. För den här tjänsten kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Linköping
Arbetstider: Heltid, 07-16

Sök denna utvecklande tjänst redan idag eller tipsa en vän! Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund Elajo arbetar med installation och underhåll av larm och säkerhetsanordningar, mestadels kopplat till brandlarm och inbrottslarm. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom Elajos samlade kompetens kan de leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom deras verksamhetsområden El & energiteknik, mekanik, engineering samt utbildningscentrum Etec.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.