Säljare - Effekta Power Systems AB

Säljare - Effekta Power Systems AB

Ingress om kunden
Effekta
Effekta projekterar och säljer kompletta nödbelysningsanläggningar som uppfyller gällande lagkrav, allt från komplicerade tunnelprojekt stora övervakade sjukhuskomplex till enkla lösningar med ett par självfungerade armaturer. Bolaget grundades 1984 och har idag nationell täckning med huvudkontor i Malmö och säljkontor i Göteborg, Jönköping, Linköping, Stockholm samt Olso med totalt ca 30 medarbetare.
Genom hög kunskap och en bred produktportfölj har Effekta erhållit en rad prestigeprojekt såväl fastighets- som infrastrukturprojekt och positionerat sig som en framstående aktörer på marknaden.

Arbetsbeskrivning
Säljare - Effekta Power Systems AB

Vi söker en person med passion för försäljning och med långa affärsrelationer och som vill vara med på vår resa att inom 5 år bygga upp
Effekta till Nordens största aktör inom kompletta nödbelysningsanläggningar. Effekta har över 34 år i branschen och utifrån denna kunskap och stärkt ägande, tar vi nu nästa steg och har som mål att bli marknadsledande i Norden genom både organisk tillväxt likväl som genom förvärv.

Du är en person som har "drivet" och förmåga att jobba självständigt samt i vårt säljteam. Vi tror att du är en hungrig person som gillar att sälja och att möta kunder.

Ansvarsområden
Som säljare på vårt kontor i Linköping, med distrikt Östergötland, Södermanland, Närke (Örebro Län) och Västra Västmanland, bearbetar du kunder i denna region.
Våra köpande kunder är oftast elinstallationsföretag men arbetsuppgifterna omfattar även marknadsföring av Effektas nödbelysningsprogram till elkonsulter.
I arbetet ingår även orderläggning, kundsupport, objektsbevakning, besöksbokning samt traditionellt offertarbete. En hel del teknisk rådgivning förekommer.
Förmågan att planera sitt arbete är av stor vikt.

Utbildning
Gärna universitet eller högskola, dock minst gymnasial.

Tjänten kräver b kort.

Erfarenhet
  • Har säljerfarenhet B2B, branschvana är positivt
  • Har goda kunskaper i Office
  • Erfarenhet av byggbranschen
  • Meriterande med vana att arbeta i CRM/affärssystem
  • Meriterande med utbildning inom sälj
  • Meriterande med en bakgrund inom belysning och/eller elbranschen
Personliga kvalifikationer
Resultat- och serviceinriktad, eget driv, positiv, social, öppet sinne för ny teknik, starkt självförtroende men likväl lyhörd för kunders specifika önskemål.

Lön och anställningsvillkor
Marknadsmässig lön.

Ansökan
Vi kommer kalla löpande till intervju och vill gärna att du skickar in din ansökan snarast

Startdatum
Beroende på när rätt kandidat kan börja.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 0739-600338
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 23 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.