Tekniker inom värme till Linköping

Tekniker inom värme till Linköping

Är du en duktig tekniker med erfarenhet av värmeteknik och VVS? Söker du efter nya utmaningar, där du arbetar inom service och installation tillsammans med engagerade kollegor? Då är tjänsten som tekniker hos oss någonting för dig!

Nu söker vi dig som kan förstärka Edekyl & Värme med tekniskt kunnande och intresse inom VVS, med utgångspunkt i Linköping. Arbetsmiljön är kreativ och stöttande och du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv.

Som tekniker på Edekyl & Värme arbetar du på entreprenad tillsammans med ett rutinerat team, där ditt område huvudsakligen är inom VVS och med huvudsaklig inriktning på värmepumpar. En stor del av tekniken handlar exempelvis om arbete med rör till kylanläggningar och radiatorer, eller att t.ex. bygga värmecentraler samt undercentraler. I arbetet ingår installationer, montage och rörmokeri.

Vi söker dig som är nyfiken och ser långsiktigt på rollen som tekniker hos oss. Det kommer att hjälpa dig i arbetet om du brinner för teknik och har kunskaper i el, svetsning eller mekanik, utöver VVS. Din förmåga att planera och prioritera ger dig ett tryggt utgångsläge i att utföra arbetet inom uppsatta tidsramar. Har du lätt för att samarbeta och tycker om att jobba i team kommer du trivas och utvecklas här.

Kollektivavtal finns med Byggnads (teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).

Edekyl & Värme är sedan 13 år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sex orter och med ca 120 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Västerås och Uppsala. Under de 13 åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.edekyl.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (4 dagar kvar)