Administratör Eko Linköping

Administratör Eko Linköping

Under våren 2022 slår vi upp portarna för EKO Stormarknad i Linköping!

På Eko stormarknad är en stor butik med många avdelningar där vi erbjuder vi ett stort sortiment för hem och trädgård. Vi ser nu fram emot att rekrytera ortens mest taggade, nyfikna och engagerade medarbetare!

Vi söker en serviceinriktad och prestigelös Administratör som har stor fallenhet för administration, planering och noggrannhet. Du bör gilla att ta ansvar och trivas med att ha många olika arbetsuppgifter.

Dina främsta uppgifter är:
  • Prisadministration
  • Fakturor
  • Inventeringsansvar
  • Personaladministration
  • Schemaläggning
  • Arbetsrätt
Utöver detta är du spindeln i nätet som håller ihop många administrativa uppgifter som annars lätt faller mellan stolarna. Vi värdesätter förmågan att vara lyhörd, ordningsam och att skapa och upprätthålla rutiner.

Prisadministrationen sköts till stor del på vårt huvudkontor så din uppgift blir att se till att den dagliga administrationen fungerar i butiken. Det innebär att hantera bland annat prisändringar, lokala kampanjer, inventering och fakturor. I rollen ingår också fakturakontroll och kontakt med leverantörer.

Du kommer ansvara för butikens personaladministration och att bistå butikschefen i personalärenden.
  • registrering och uppdatering av personaldata
  • lön- och tidredovisning i programmet AGDA och Quinyx
  • stödja chefer och medarbetare kring frågor om schema, lön- och tidrapportering.
  • bemanning och schemaläggning
Du deltar själv aktivt i det dagliga arbetet i butiken. Du förstår vikten av och tar ansvar för ett gott samarbete med övriga avdelningar i butiken för att optimera försäljning och resultat.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger förekommer.

Erfarenhet

Som person är du relationsskapande och engagerad med stort intresse för försäljning och siffror. Vi söker dig som gillar ordning och reda och som arbetar strukturerat och har förmågan att förmedla instruktioner på ett pedagogiskt sätt. Det krävs att du är kommunikativ har vilja och förmåga att samarbeta med alla medarbetare. I rollen kommer du att hålla många saker igång samtidigt i det höga tempot som hör till vardagen i butiken.

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning, gärna ekonomisk eller erfarenhet som vi bedömer som relevant.

God datavana är ett krav. Vi använder bl. AGDA, Quinyx, Lindbak, Eye Share, Excel

Vi tror att du har bäst förutsättningar att lyckas i rollen om du har några års erfarenhet av detaljhandel för att förstå pulsen och variationen av arbetsuppgifter.

Erfarenhet av lön- och tidrapportering, personalplanering och schemaläggning är meriterande liksom ett genuint intresse av arbetsrätt.

God svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sök tjänsten om du lockas av möjligheten att vara med på nyöppnings-resan och göra vår stormarknad till ett sant shoppingnöje! De första månaderna är du med och bygger butiken vilket är en fantastiskt rolig och händelserik tid där varumottagning, skapa ordning och att sätta rutiner är en stor del av jobbet.

Tjänsten

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning.

Tillträde: Februari 2022

Välkommen med din ansökan senast den 24 Oktober 2021 ! Vi har satt en lång ansökningstid eftersom vi kommer anställa många nya medarbetare. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 nov 2021 (50 dagar kvar)