Butikschef på Eko Stormarknad Linköping

Butikschef på Eko Stormarknad Linköping

Vi är stolta över att öppna EKO Stormarknad i Linköping under våren 2022.

Är du vår Butikschef ?

Linköping är en av fyra etableringar i snabb takt. Vi söker därför ledare med erfarenhet och kunskap att driva butik under nyöppning och utveckling. Hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning ser vi som en självklarhet tillsammans med viljan att skapa nya shoppingupplevelser, fyllda av glädje!

7000 kvm shopping för hela familjen! Eko är en stormarknad utöver det vanliga. Med stora avdelningar och en känsla av flera butiker i en. Vi erbjuder en stor variation av varor för familj, trädgård och hemmet. Julmarknad, trädgårdsmarknad, kläder, salong, lek och inredning är några av avdelningarna som vi är särskilt stolta över.

Du ansvarar för butikens försäljning, drift och skötsel. Din huvudsakliga uppgift är att samordna alla resurser för att skapa resultat.

Du är företagets representant på den lokala marknaden. Mycket av din tid och ditt engagemang innebär att stötta din ledningsgrupp i deras roller. Personal- och ledarskapsutveckling i samband med ett nyöppnat varuhus blir din utmaning och ditt självklara ansvar. Du är en aktiv ledare i varuhuset som verkar för ett gott samarbete samt att rutiner och värderingar efterlevs. De första månaderna är du med och förbereder vilket är en fantastiskt rolig och händelserik tid.

Butiken är öppen 9-20 alla dagar

ERFARENHETER

Vi söker en engagerad ledare som aktivt motiverar och inspirerar sina chefer och personal. Vi uppskattar tydlighet och ett ledarskap som bidrar till goda förutsättningar för medarbetare att utvecklas. Det gör framgångsrikt du genom att arbeta tillsammans & genom butikens ledningsgrupp.

Du har branscherfarenhet från större butik/ varuhus med fler än 20 anställda. Det är ett krav att du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet, med goda referenser, i ledande befattning med vana från direktrapporterade underställda chefer.

För att ha de bästa förutsättningarna bör du ha erfarenhet av volymförsäljning, ha arbetat med säsongssortiment samt gillar att leda i förändring med fokus på att tillsammans skapa förutsättningar som utvecklar och förnyar.

Dokumenterad ledarskapsutbildning inom branschen är en merit såväl som kunskap om den lokala detaljhandelns marknad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Detta är EKO:

Eko är ett utflyktsmål där det är både roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och trädgård och familj. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi expanderar kraftigt, både genom nya butiker, på nya orter och genom att ständigt utveckla och förnya våra befintliga butiker.

Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt görs på Eko!

Din ansökan

Tjänsten avser en heltid, tillsvidareanställning.

Vi öppnar butiken under våren 2022 så tillträdesdag sker enligt överenskommelse någon gång under senare delen av 2021.

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-23

Vi tillämpar löpande urval, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergendahls.se
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.