Ambitiös Lager- och produktionschef sökes till Profilservice i Linköping

Ambitiös Lager- och produktionschef sökes till Profilservice i Linköping

Profilservice.seär en del av Zollner Group och hjälper företag och organisationer att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter. Kunderna varierar från enmansföretag till kommuner, regioner, myndigheter och noterade bolag. Vi driver utvecklingen av profilbranschen i Sverige och söker nu en ambitiös Lager- och produktionschef som vill vara en del av vår tillväxtresa!

Vid vårt huvudkontor i Linköping har vi vår växande lagerverksamhet för Profilservice, med in- och utleveranser, plock, tryck och brodyr, samt papperstryck. Lagret profilerar ett par hundra artiklar per dag, driver ett stort antal webshoppar för våra kunder samt lever med stor fluktuation i varuflödestrycket beroende på säsong och hantering av större ordrar.

Vi motiveras och drivs av att alltid överträffa våra kunders förväntningar, vilket leder till att vi utmanar alla gängse arbetssätt i branschen för att nå ökad effektivitet och kortare leveranstider!

Som Lager- och produktionschef har du personalansvar för och arbetsleder fyra medarbetare och extrapersonal samt arbetar med ständiga förbättringar av verksamheten. Arbetsuppgifterna består av bemanning, schemaläggning, operativt lagerarbete, fastighetsansvar samt arbetsmiljöansvar. Du driver din avdelning "The Profilservice Way", vilket innebär standardiserade arbetssätt under ständig utveckling för att nå maximal optimering, kvalitet, kundnöjdhet och affärsnytta. I denna roll rapporterar du till Inköp- och logistikchefen.

Din profil

Vi söker Dig som är trygg i ditt ledarskap, leder med gott föredöme och vill inspirera andra till att bli sitt bästa jag. Ditt mindset är engagemang och medarbetarglädje! Du har erfarenhet av att driva verksamhetsutveckling enligt lean och med ständiga förbättringar. Du har en snillrik förmåga och intresse för att utvärdera, utveckla och digitalisera processer, flöden och arbetssätt. Att identifiera och implementera nya effektivare arbetssätt är en integrerad del av hur du leder det dagliga arbetet, och något som driver dig som person.

God datakunskap är ett krav, med vana att arbeta i olika IT-system. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du har troligtvis en logistikutbildning samt några års ledarerfarenhet inom lager i din profil.

Om oss

Profilservice ingår i koncernen Zollner Group AB. Vi omsätter över 200 miljoner och tillsammans har vi de senaste åren utvecklats starkt och gemensamt skapat en trevlig arbetsmiljö med stort engagemang och glädje! Vårt systerföretag Nordic Souvenir är störst i Norden på souvenirer, i vårt lagerförda sortiment återfinns 1000-tals egendesignade produkter. Tillsammans skapar vi även kundunika souvenirer och merchandise. Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler.

Vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Utöver god tillväxt, har vi flera år i rad mottagit pris som DI Gasellföretag och Veckans Affärer Superföretag. Under 2020 blev vi bl.a. nominerade till "Årets Profilföretag" av branschföreningen, ISO-certifierade inom både kvalité och miljö samt klassificerade med högsta kreditvärdighet (AAA).

I Linköping hittar du huvudkontoret där hälften av våra ca 50 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Varberg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.profilservice.se och www.nordicsouvenir.com

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Profilservice. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 4 februari 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Telefon +46702726266
Email Mejla Johanna Andersson
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://profilservice.se/
Sista ansökningsdag 4 feb 2021 (13 dagar kvar)