Senior Utvecklare - C# .NET till XMReality

Senior Utvecklare - C# .NET till XMReality

Vill du ta nästa steg med oss?

Låter teamwork, ansvar och delaktighet i ett techbolags resa från startup till scaleup som något för dig? Gillar du att jobba back end-orienterat men inte vill gå miste om det visuella i front end-sammanhang? Du har hittat helt rätt! Som utvecklare hos oss på XMReality kommer du få en nyckelroll tillsammans med roliga, duktiga kollegor!

Vad vi gör
Du kommer att upptäcka att vi gör otroligt häftiga grejer här hos oss, och allt vi gör används och gör våra kunders vardag lättare. Som utvecklare är du väldigt viktig för oss!

På XMReality utvecklar vi innovativ mjukvara för guidning av personer på distans med hjälp av Augmented Reality – vi kallar det Remote Guidance. Som utvecklingsteam är vi på väg in i en ny fas då vi just lanserat första delarna av vår nya generations backend, byggt i .NET 6.0 och driftad på Amazon Web Services (AWS). Vi använder AWS senaste serverless-tjänster för att drifta och övervaka vårt backend, inklusive AWS Elastic Container Service, Application Load Balancer, CloudWatch och X-Ray.

När vi nu fortsätter utvecklingen av vår backend söker vi ytterligare en erfaren utvecklare till vårt backend-team, med lika stark glöd för utveckling som vi. Våra kunder finns över hela världen och består framför allt av stora globala företag, spritt över olika branscher. Den gemensamma nämnaren är behovet av snabba, klimatsmarta och kostnadseffektiva verktyg för att lösa problem, var i världen de än uppstår.

Din nya vardag
Som del av vårt utvecklingsteam med ca 20 personer på vårt huvudkontor i centrala Linköping blir du snabbt en nyckelperson som är med och formar både arbetssätt, produkt och leveranser. Som backendutvecklare arbetar du i .NET 6.0, Entity Framework Core, Redis, Docker och Kubernetes, för att nämna några. Du har eget ansvar och möjlighet att växa vidare inom de områden som intresserar dig, oavsett om det handlar om att fördjupa dig mer inom exempelvis .NET, DevOps eller AWS.

Som team delar vi kunskaper, erfarenheter och lär av varandra. Det gäller allt från teknik till produkt eller varför inte något annat viktigt vardagsämne som kommer upp över en finkaffe på kontorets innergård? Du kommer upptäcka att det alltid finns någon som är öppen för en AW, ett quiz eller en padelmatch. Vårt företag är en grym blandning av allt ifrån talangfulla hemmakockar, skidåkningsnördar och musiker med rockstjärnedrömmar till hyfsat seriösa hobbyodlare. Välkommen till oss!

Din profil
Vi tror att du har en universitetsexamen i mjukvaruutveckling, datavetenskap, IT eller liknande samt några års relevant arbetserfarenhet. Du har genuint intresse och erfarenhet från utveckling och har varit med om att driftsätta på AWS, Azure, GCP eller liknande. Intresse, kunskap och erfarenhet av DevOps är en stor fördel, liksom erfarenhet från arbete med realtids-ljud och -video, särskilt WebRTC. Du är kommunikativ, har kunskaper i svenska minst på vardagsnivå samt talar och skriver engelska obehindrat.

Som person är du en doer som tar initiativ för att få saker att hända. Du är nyfiken, intresserad och gillar att lära dig nya saker. Du bidrar till bra samarbete, involverar andra och är med och bygger vidare på vår goda företagskultur. Är du engagerad, kreativ och har drivkraft kommer du att trivas på XMReality!

Är du intresserad?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på XMReality. Du kan nå mig via mail mia.neander@eissrekrytering.se eller via telefon 0702-439056. Sista ansökningsdag är 31 maj 2022. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se
Mer info
Kontaktperson Mia Neander
Email Mejla Mia Neander
Område Linköping
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eissrekrytering.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som företag är vi på en tillväxtresa och söker nu dig som vill bli en del av vårt utvecklingsteam. För dig med ambitioner kommer vi att kunna erbjuda dig ansvar inom arkitektur, teknik eller något annat område som du brinner för!

Våra kunder finns över hela världen och består till stor del av av stora, globala företag spritt över olika branscher, inte minst inom industrin. Den gemensamma nämnaren är behovet av snabba, klimatsmarta och kostnadseffektiva verktyg att lösa problem, var i världen de än uppstår. För oss är det en stark drivkraft att göra skillnad och att vara med och driva teknikutvecklingen framåt tillsammans med dessa avgörande bolag.