Ekonomichef sökes till Voky i Linköping!

Ekonomichef sökes till Voky i Linköping!

Vill du arbeta i ett företag med visionen att revolutionera branschen?

Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandising. Redan idag är vi Sveriges ledande företag inom profilprodukter, och vi fortsätter att växa snabbt, både organiskt och genom förvärv. Bara under de senaste tre åren har vi ökat vår omsättning från 70 miljoner kronor till 200 miljoner kronor, samtidigt som vi också blivit dubbelt så många. Och vi behöver bli ännu fler.

Ditt uppdrag
Nu letar vi efter vår nästa stjärna, som vill axla rollen som ekonomichef hos oss. Du kommer att få en roll där du får påverka och leda vår ekonomifunktion, så att den går hand i hand med vår utvecklingsresa.

Du arbetar operativt och strategiskt med våra ekonomiprocesser, leder dessa så de blir smartare, effektivare och mer digitaliserade. Utöver mer klassiska ekonomiprocesser kan du också komma att delta i eller ansvara för företagsbesiktning vid framtida förvärv. I tjänsten ingår personalansvar för en medarbetare och du rapporterar till IT- och finanschef.

I det operativa ansvaret ingår löpande bokföring, månads-, kvartals- och årsbokslut, myndighetsrapportering samt årsredovisning och tillhörande revisionsprocess. Vidare ingår ansvar för budgetprocess, löne- och personaladministration samt att tillsammans med andra avdelningar inom Voky säkerställa en effektiv faktura- och reskontrahantering.

Om dig
Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller likvärdigt. Du har troligtvis en bakgrund som ekonomiansvarig i ett mindre bolag och vill ta nästa kliv, alternativt längre erfarenhet som ekonomikonsult och har bistått flertalet större bolag i olika former. Om du inte har erfarenhet av lönadministration, ser vi att du har ett intresse att lära dig.

Som person drivs du av att få påverka och ta ansvar. Du är ambitiös, samvetsgrann och noggrann. Samtidigt är du prestigelös och hjälpsam mot kollegor. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har god förståelse för affärssystem och är van att jobba strukturerat i system.

Självklart gillar du förändring, vi växer så det knakar och genomför förbättringar på löpande band - som person driver du förändringsarbetet, efterfrågar feedback och förbättrar arbetssätten ytterligare!

Placeringsort för denna tjänst är vårt huvudkontor i Linköping.

Intresserad av att få veta mer?
Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Voky. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 29 maj, 2022. Tillsättning enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Email Mejla Johanna Andersson
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eissrekrytering.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du också jobba på Voky? Vi finns i idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Åre. Och oavsett var du väljer att jobba är en sak säker: du kommer bli en viktig del i ett team av engagerade medarbetare som alla drivs av samma sak: att göra det enklare för våra kunder att stärka sitt varumärke. Att det dessutom är högt i tak, och att arbetsmiljön präglas av en stark laganda och hög trivsel – där vi har kul på jobbet och alltid strävar efter förbättringar – gör ju inte saken sämre. Vi kallar det "The Voky Way" – och det kanske är den stora hemligheten bakom vår framgång.

Läs gärna mer om oss på www.voky.com