Digital Marketing Specialist till Teledyne SP Devices

Digital Marketing Specialist till Teledyne SP Devices

Vill du arbeta med digital marknadsföring i ett internationellt bolag?

Teledyne Signal Processing Devices Sweden (Teledyne SP Devices) är en ledande tillverkare av datainsamlingskort för signalbehandling och arbetar med fokus på hälsa, miljö och säkerhet. Företaget är på en spännande utvecklingsresa och söker nu en Digital Marketing Specialist till sitt marknadsföringsteam med placering på huvudkontoret i Linköping.

Om rollen

Som Digital Marketing Specialist på Teledyne SP Devices får du en bred, självständig roll i en global koncern med goda utvecklingsmöjligheter! Du kommer tillsammans med en kollega vara ansvarig för bolagets marknadsföring. I rollen arbetar du med att organisera och genomföra marknadsföringskampanjer, samt följa upp dem gällande ekonomi och utfall. Du uppdaterar, underhåller och sökoptimerar vår hemsida, hanterar våra sociala medieplattformar och administrerar och optimerar annonseringar via Google Ads m.m.

Vidare jobbar du med att skapa innehåll, exempelvis till produktblad eller nyhetsbrev som du även distribuerar via våra interna och externa kanaler. Du stöttar kollegorna i våra forsknings- och utvecklingsteam med att skapa innehåll efter deras behov samt hjälper till med planering och genomförande av evenemang eller mässor.

Om dig

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från en likande roll i ett internationellt företag. Du kan koda på en enklare nivå och är bekant med tekniker som HTML och CSS samt har erfarenhet av Google Ads och Google Analytics. Du har arbetat med CRM-system och har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt engelska i tal och skrift. Vi ser positivt på om har en akademisk bakgrund, har arbetat i en teknisk bransch eller har erfarenhet av marknadsföringsautomation.

Vi tror att du är nyfiken, initiativrik och tycker om att arbeta administrativt. Du är ordningsam, strukturerad och kan hantera flera saker samtidigt tack vare en god förmåga att prioritera samt att kunna fatta beslut. Vi söker dig som tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter, är en naturlig teamspelare och har en mycket god kommunikativ förmåga.

Varför Teledyne SP Devices?

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och intressant jobb i en internationell affärsmiljö. Du blir en del av ett litet team där du har goda möjligheter att utvecklas. Teledyne SP Devices satsar på sin personal och har en öppen och trevlig kultur. Våra högteknologiska produkter är i teknikens absoluta framkant och under 2021 flyttar vi till nya större lokaler i Mjärdevi. Välkommen!

Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida https://www.spdevices.com/

Låter det intressant?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Teledyne SP Devices. Du kan nå mig på mia.neander@eissrekrytering.se eller på 070-2439056.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 25 april 2020. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eissrekrytering.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi bygger långsiktiga relationer med våra kandidater och du som kandidat är mycket värdefull för oss. Som en del av vårt nätverk erbjuder vi dig tillgång till våra kontakter och kunder, samt stöttar dig till rätt karriärval. Du väljer själv om du önskar att vi aktivt letar efter tjänster som matchar din profil eller om du endast vill ta del av våra lediga tjänster. Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som är egenföretagare och vill åta dig interimsuppdrag. Professionell kommunikation och diskretion är honnörsord för oss!"