Coachande Sales Operations Manager till Verisure Linköping

Coachande Sales Operations Manager till Verisure Linköping

Vill du inspirera andra till att lyckas?
Verisure - Årets säkerhetsföretag 2017
"Nyckelorden är innovation, trygghet, säkerhet och mänsklighet. Till det kan man lägga kundnära. Utveckling av produkter och tjänster bygger på en nära kundkontakt och känsla för vardagens behov."
Vi söker nu en coanchande Sales Operations Manager som har till främsta uppgift att leda, inspirera och utveckla våra medarbetare inom våra två säljavdelningar, Telebooking Inbound/Outbound samt Telesales Inbound. Rollen syftar till att stödja medarbetarna i att uppnå bättre resultat, och arbetet är målstyrt med uppföljning utifrån tydliga KPI:er. I rollen ingår även resultatansvar för avdelningen samt att arbeta med bemanning och att utveckla interna processer.

Till stöd i arbetet mot att uppnå uppsatta mål har du en Sales Operations Manager -kollega som du samarbetar med. Rollen är en del av Marketing Acquisition och rapporterar till Marketing Contact Center Manager.

Din arbetsdag
Den främsta delen av arbetet innebär att finnas till hands bland agenterna på säljgolvet och att operativt leda, motivera, coacha samt utveckla teamet och enskilda medarbetare för att höja avdelningens resultat. Du arbetar strukturerat med medlyssning, kvalitetssäkring av samtal och säljutveckling. Du tar fram aktivitetsplaner för att motivera och engagera teamet genom t ex säljtävlingar. Vidare utvecklar och testar du nya metoder och processer, t ex incitamentsmodeller, med syfte att öka engagemang och resultat.

I arbetet ingår att genomföra dagliga analyser och uppföljning av KPI:er utifrån volym, kvalitet och effektivitet och att utföra samt förändra de aktiviteter som krävs för att uppnå målen. Bidra till att omvandla leads till bokningar av hög kvalitet, som i sin tur leder till högre säljresultat. Du ansvarar för rekrytering och att genomföra introduktion och onboarding av nya medarbetare. Vidare håller du i medarbetarsamtal och lönesamtal med teamets medlemmar och ansvarar för att beräkna löneunderlag med utgångspunkt i enskilda medarbetares prestation. Du är till stöd i planering av arbetet och teamets bemanning.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen säljerfarenhet, god samarbetsförmåga och erfarenhet av ledarskap. Som person är du utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Du är mål- och resultatinriktad och trivs i rollen som ledare.

Vad erbjuder vi dig?

För rätt person erbjuder vi en ledarposition i en del av företagets verksamhet som är under tillväxt och utveckling med storföretags stabilitet och möjligheter. Du får en ansvarsfylld roll med stora utvecklingsmöjligheter. Sist men inte minst får du en affärsdriven arbetsmiljö där du har stort inflytande över, och direkt kan se resultat av ditt arbete! Är du rätt person för tjänsten?

Verisure Sverige
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Linköping, tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Resor till Verisures kontor i Solna förekommer. Flexibilitet kring arbetstider förväntas i denna roll och kompenseras med en extra semestervecka.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Verisure Sverige. Du kan nå mig på johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-726266. Sista ansökningsdag är 31 juli 2019, därefter startar kvalificeringsprocess och intervjuer i augusti.
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Telefon 0702-726266
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eissrekrytering.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se