Strategic Purchaser

Strategic Purchaser

Dynamic Code är ett HealthTech-företag som är på väg att revolutionera vården. Vi bryter branschlogik och skapar ett nytt sätt att erbjuda vård med våra träffsäkra och kostnadseffektiva DNA-tester. Dynamic Code utsågs till Årets tillväxtbolag 2020 vid Tech Arena Challenge!

Vill du jobba i ett bolag som gör skillnad på riktigt?
Vi söker dig som sporras av att vara en del av ett bolag som växer, där den ena dagen inte är den andra lik och där du blir en del av den revolution vi skapar genom våra kostnadseffektiva DNA tester!

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för upphandling och inköp såväl taktiskt som strategiskt samt för att utveckla arbetssätt och processer för samtliga inköp i företaget.
Ditt uppdrag blir att kontrollera overall cost i bolaget. Du ansvarar för att kvalitetssäkra och följa upp leverantörer, förhandla nya avtal/ramavtal samt skapa, strama upp och ensa processer. Du förväntas upprätta behovs- och marknadsanalyser för framtida inköp och ha förmågan att validera nya leverantörer och kvalitén på deras produkter relativt våra regulatoriska krav.

I den här rollen kommer fokus att ligga på en strategisk nivå men du kommer även jobba nära den operativa verksamheten. Du rapporterar till produktionschef.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt en gedigen erfarenhet av strategiskt inköp, gärna av laboratoriematerial. Du är en skicklig förhandlare, du är kunnig på avtalsjuridik och van att samarbeta med större leverantörer, gärna internationellt. Som person är du mycket målinriktad och kan visa på dokumenterade resultat från tidigare roller. Du har erfarenhet av att driva och utveckla inköpsprocesser och inköpsstrategi. Du är van att kvalitetssäkra och göra leverantörsvalideringar men också att följa upp leveranser från våra leverantörer. Som Strategic Purchaser vill vi att du bemästrar mixen av att samverka framgångsrikt samtidigt som du kan agera med beslutsamhet och integritet.
Huvudkontoret finns i Linköping. ¨

För rätt person är den här rollen en oerhört spännande möjlighet i ett bolag som utsetts till Årets Tillväxtbolag 2020, i bolag som växer finns alla möjligheter att utvecklas!

Ansökningsförfarande

Välkommen att söka tjänsten på www.skill.se, frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Lena Johansson 0708-52 32 36, lena.johansson@skill.se.

Vänta inte med din ansökan, vi tillämpar löpande urval!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dynamic Code vill hjälpa människor att ta kontroll över sin egen hälsa och utvecklar meningsfulla hälso- och diagnostest baserat på DNA-teknik. Testerna erbjuds i en digital kommunikations- och logistikplattform som håller på att revolutionera medicinsk provtagning och diagnostester. Tester som tidigare krävt provtagning hos kliniker och av vårdpersonal och ibland tagit månader och år, kan patienterna nu göra själva och få svar och behandling på några dagar. Utan att tumma på kvaliteten - Dynamic Codes tester uppfyller alla medicinska och regulatoriska krav.