Gymnasielärare Vård och Omsorgs programmet

Gymnasielärare Vård och Omsorgs programmet

Om tjänsten

Vi söker en vård och omsorgslärare till vårt team i Linköping. Tillsammans med övrig personal får du vara med att utveckla vårt vård och omsorgsprogram. Du blir en del prestigelöst gäng som sätter elevernas kunskapsutveckling i fokus.

Du ska ha förmåga att jobba självständigt och planerar, genomföra och utvärdera din undervisning.

Din bakgrund

Vi söker dig som är eller vill bli vård- och omsorgslärare och som kan undervisa i de flesta av de kurser som finns på programmet, till exempel, Vård- och omsorgsarbete, Specialpedagogik och liknande kurser.

Vi söker dig som har ett coachande förhållningssätt, som ser samarbete som en framgångsfaktor och delakultur som en självklarhet. Du uppskattar att jobba med utveckling där samarbetet mellan skola och arbetsliv är en del som du tycker är viktig.

Du utgår från varje individs förutsättningar och sätter kunskapsutvecklingen i fokus.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Placeringsort : Linköping

Anställningsform: Tillsvidare anställning med en Provanställning på 6mån

Sista ansökningsdag
vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Jimmy Wentzell. mail: jimmy.wentzell@dbgy.se tel: 0760-39 75 40

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om Drottning Blankas gymnasieskola

Drottning Blankas Gymnasieskola ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 25 skolor på 21 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Våra skolor fokuserar på vikten av det mänskliga mötet och förstår innebörden av engagemang på såväl det personliga planet som i mycket större sammanhang. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.