.NET-utvecklare till Drakryggen IT

.NET-utvecklare till Drakryggen IT

Är du intresserad av en utvecklarroll i ett bolag i startgroparna, med fokus på hållbarhet i stort och smått? På Drakryggen IT finns förutsättningarna för dig som konsult att få utlopp för dina kreativa idéer och vara med och bidra inom innovation. Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget

Vi brinner för utveckling av IT-system. På Drakryggen IT har vi skapat ett koncept vi kallar Drakryggen Evolution. Det är konsultverksamhet på vårt eget vis. Evolution innebär en stor portion frihet liksom ansvarstagande. Du stärker din kompetens eftersom vår affärsmodell stödjer det. Vi kombinerar intressanta kunduppdrag med att utforska våra egna affärsidéer och delar på värdet som uppstår. Det är inget revolutionerande, det är bara en naturlig evolution från traditionell konsultverksamhet, där du får utlopp för din kreativitet och innovationsförmåga tillsammans med dina kompetenta kollegor.

Dina arbetsuppgifter

Som .NET-utvecklare på Drakryggen IT jobbar du i spännande konsultuppdrag ute hos kunder i Linköping med omnejd.

Din profil

Du som söker har minst fyra års erfarenhet av utveckling i .NET.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se