Fältsäljare distrikt Öst till Domino Sweden AB

Fältsäljare distrikt Öst till Domino Sweden AB

Fältsäljare distrikt Öst till Domino Sweden AB

I över 30 år har Domino Sweden levererat märkutrustning till svensk industri och är idag ledande leverantör av industriella skrivare för kodning och märkning. Domino Sweden är en del av den globala koncernen Domino Printing Sciences som grundades 1978. Med 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i fler än 120 länder är Domino en aktör med stor erfarenhet inom produkt-, emballage- och pallmärkning.

Dominos märksystem används inom de flesta branscher för bland annat applicering av datummärkning, streckkoder, serialiserad data och etiketter. Kännetecknade för Dominos produkter och tjänster är hög kvalitet, stor anpassningsförmåga och ett kundfokuserat arbetssätt. Läs mer på www.domino.se


Om tjänsten

Som säljare på marknadsledande Domino bearbetar du befintliga och blivande kunder som finns främst bland tillverkande industrier med behov av lösningar för märkning, identifiering och spårbarhet. Du arbetar på distriktet Öst som sträcker sig från Småland, Östergötland, Närke, Södermanland och upp till Falun.

Om verksamheten

Domino utvecklar helhetslösningar och metoder inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder.

Dominos märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet och flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. Läs mer på www.domino.se

Mer om tjänsten

Ditt ansvarsområde omfattar främst att hitta och driva nya affärer bland små och stora företag i ditt distrikt. Du arbetar självständigt under eget ansvar mot tydliga mål. Du har hjälp och stöd av resten av säljteamet som består av totalt elva personer runt om i Sverige.

Domino erbjuder dig ett välskött distrikt med många befintliga kunder. Du får jobba med mycket konkurrenskraftiga produkter tillsammans med engagerade kollegor. På Domino är det viktigt att man har kul på jobbet, här arbetar man med passion, affärsmässighet och humor. Du kommer att ha tjänstebil och får fortlöpande produktutbildningar.

Din profil

Du har arbetat med försäljning på fältet och ser detta som ditt nästa steg i karriären. En fördel är erfarenhet av B2B och försäljning mot industri. Du bör ha förhandlingsvana. Du måste ha tekniskt intresse och en god teknisk förståelse för att trivas på detta jobb.

Som person är du självgående, driven och en passionerad säljare. Du är nyfiken och tänker kreativt för att hitta ingångar och möjligheter.

Att du pratar och skriver flytande svenska är ett absolut krav, likaså att du kan kommunicera på engelska.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor så vänd dig till rekryteringskonsult Julia Hermansson julia.hermansson@onepartnergroup.se alt 070 943 57 85. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se