Ekonomichef till tillväxtbolaget DoSpace

Ekonomichef till tillväxtbolaget DoSpace

Vi söker en person som lockas av att vara med på en tillväxtresa, någon som kan bidra med kunskap och erfarenhet och som vill utvecklas tillsammans med oss i takt med att vi växer!

Dina arbetsuppgifter

DoSpace har en stark position inom sin nisch och är just nu inne i en stark tillväxt nationellt. Vårt mål är att till 2026 ha 30 kontor med en omsättning på 200 mkr och finnas i ett 10-tal städer. Vi har nu säkrat kapital för att starta vår spännande tillväxtresa!
Vi är idag i en fas där ekonomifunktionen behöver stärkas upp med en Ekonomichef som kan lyfta bolaget, administrativt, systemmässigt och processmässigt. I takt med att bolaget växer behöver ekonomifunktionen utvecklas och du ska leda det arbetet. Inledningsvis kommer rollen vara bred med viss del operativt ekonomiarbete samt stötta Site managers med avtalsfrågor, inköpsfrågor mm. I takt med att bolaget växer blir din roll allt mer strategisk.
Du jobbar nära VD och styrelse samt våra Site managers samt sitter i ledningsgruppen.

Arbetsuppgifter i urval:
  • bokslut
  • månadsrapportering och analys
  • controlling, budget och prognosarbete
  • ansvara för och utveckla ekonomiprocesser
  • hantera avtalsfrågor, avtalsjuridik
  • avtalsförhandlingar
  • bankkontakter
  • styrelseunderlag
  • mm.
Vår mission är att skapa en bra arbetsplatsupplevelse för våra medlemsföretag, vi ska göra det roligt och trevligt att gå till jobbet, det är därför vi finns till. Vi sitter sida vid sida med våra medlemmar i våra kontorslokaler. Vår mission präglar också vår företagskultur!

Din profil

Vi söker dig med några års ledarerfarenhet inom området ekonomi. Har du har erfarenhet från ett mindre tillväxtbolag är det en stor fördel. Det viktiga är att du har vilja och förmåga att driva utvecklingen av ekonomifunktionen i takt med bolagets snabba tillväxt.
Som person är du prestigelös och stimuleras av att din roll är bred, från att ibland bli väldigt hands-on till att involveras i strategiska frågor även utanför ekonomifunktionen. Du gillar att få sätta en egen prägel på roll och funktion och du stimuleras av att din position är en av de mest centrala i bolagets ledning.

Vi erbjuder en roll där du får vara en del av en spännande tillväxtresa och där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär i takt med att roll och bolag växer.

Du har en akademisk examen inom ekonomi troligen med inriktning mot redovisning.
Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar DoSpace med Skill. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Lena Johansson på 0708-52 32 36 lena.johansson@skill.se.

Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DOSPACE finns för att skapa de bästa möjliga arbetsdagarna för alla sina medlemmar. Med stort fokus på lokaler, community och service skapar vi attraktiva arbetsplatsupplevelser för att individer ska trivas och bolag ska utvecklas. DOSPACE är ett coworkingbolag som har funnits sedan 2017. Vi har idag 600 medlemmar och är etablerade i Linköping, Norrköping, Jönköping och Gävle.