Supporttekniker till statlig myndighet i Linköping

Supporttekniker till statlig myndighet i Linköping

Har du ett stort intresse för IT? Vi söker dig som vill starta din karriär hos oss ute på uppdrag som supporttekniker hos vår kund i Linköping.

I din roll som supporttekniker ingår du i vår kunds servicedesk där du kommer hjälpa användare med teknisk support via både telefon samt mail. Ditt mål är att på ett professionellt sätt vägleda eller genom fjärrstyrning hjälpa användare till en lösning på likväl små som stora problemet. Du kommer även finnas på plats på arbetsplatsen för att supportera och installera hårdvara och mjukvara.

Vi erbjuder dig en spännande roll med fast månadslön där du kan utvecklas och trivas.

Uppdragsgivare:
Dfind IT

Ort:
Linköping

Omfattning:
Tillsvidareanställning, heltid

Sista ansökningsdag:
Vi hanterar ansökningar löpande

För information:
Kontakta Therese Sjöblom på therese.sjoblom@dfind.se

Kvalifikationer:
  • Gymnasial utbildning .
  • Övergripande IT-kunskap inom: Microsoft office, Windows, klienthantering m.m.
  • God svenska i både tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inget kvar.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för IT och service. Du har en god kommunikativ förmåga och är driven och engagerad i ditt arbete. Du har lätt att lära dig och arbetar med ett effektivt och lösningsorienterat fokus.

Du är en person som trivs med att arbeta i team samtidigt som du inte har några problem med att arbeta självständigt och driva dina egna ärenden framåt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.