Redovisningskonsult till vårt kontor i Linköping

Redovisningskonsult till vårt kontor i Linköping

Redovisningskonsult till vårt kontor i Linköping

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team och arbeta i ett nätverk av erfarna kollegor såväl lokalt, nationellt som internationellt? Vi vill utöka vår redovisningsavdelning och söker en redovisningskonsult till vårt kontor i Linköping för anställning i januari/februari 2020.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med många karriärvägar och där vi sätter våra medarbetare i första hand. Vårt kontor består av en redovisnings-, en revisions- och en löneavdelning med totalt 23 anställda. Som anställd får du ta del av förmånliga försäkringar, pensionslösningar och generös friskvård. Som ett plus får du jobba i moderna lokaler i centrala Linköping.

Hos oss får du mycket stora möjligheter att utvecklas och du får snabbt en bred erfarenhet från både små och medelstora bolag i olika branscher.

Rollen

I rollen som redovisningskonsult arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter så som löpande redovisning, månads- och årsbokslut, årsredovisning samt deklarationer. Rollen innebär ekonomistyrning, analysarbete och rapportering till beslutsfattare som vd, styrelse och ägare. I arbetet ingår mycket kundkontakt, vilket förutsätter att du har en mycket god känsla för kundservice och att du har ett professionellt bemötande.

Vi erbjuder dig utveckling, utbildning och stöttning till nästa steg. Vi har flexibla arbetstider, har bra stämning på kontoret och gör gärna sociala aktiviteter ihop på fritiden.

Vi söker

Vi söker dig som har minst yrkeshögskoleutbildning eller universitetsutbildning med ekonomisk inriktning. Har du även arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisning så är detta meriterande.

Som person är du driven, flexibel och prestigelös. Du brinner för kundservice och har en god analytisk förmåga, ett affärsmässigt tänkande samt förmåga att etablera förtroendefulla kontakter. Då du ansvarar för egna uppdrag ser vi gärna att du är noggrann och ansvarsfull. Deloitte är en mångkulturell organisation där enskilda medarbetares bakgrund, erfarenhet och kompetens betraktas som en tillgång.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast 2019-12-13. Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från din utbildning.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Linnea Melin, Gruppchef, på telefon: 070-080 40 69 eller Johanna Richardsson, Rekyterare, på telefon 070-080 32 51.

Vi ser fram emot din ansökan!

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500 genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder, som erbjuder spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster för att hjälpa klienter med de insikter de behöver för att ta itu med sina mest komplexa utmaningar. För att få mer information om hur Deloittes mer än 263 900 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad, följ oss på Facebook, LinkedIn och Twitter.
Mer info
Kontaktperson Linnea Melin
Telefon 070 080 40 69
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 290 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också.