Dataväxt söker säljare till Östergötland/Mälardalen

Dataväxt söker säljare till Östergötland/Mälardalen

Dataväxt AB fortsätter växa och för att möta en ökad efterfrågan i området Östergötland-Mälardalen söker vi ytterligare en säljare till regionen. Vi erbjuder en utmanande säljroll med stor frihet där du själv kan påverka både arbetsdagens planering och din framtida utveckling. För rätt person finns många möjligheter att vara med att effektivisera svenska lantbruk genom skräddarsydda lösningar. Du kommer ingå i ett erfaret försäljningsteam på ett företag i stark positiv utveckling.

Arbetsbeskrivning säljare
Som säljare på Dataväxt arbetar du med försäljningen av hela Dataväxts produktsortiment. Du arbetar både direkt mot slutkunder samt via återförsäljare, som du även stöttar i deras försäljningsarbete. Du arbetar långsiktigt för att bygga och utveckla relationer till både slutkunder och återförsäljare genom att skapa lönsamma helhetslösningar anpassade efter förutsättningarna på varje gård. Du planerar och genomför dessutom olika säljaktiviteter såsom mässor, fältdagar och demonstrationer och utvecklar nya säljmöjligheter när tillfälle ges.

Vi söker dig med ett brinnande intresse för ny teknik och med tidigare erfarenhet av lantbruk och försäljning. Du tar egna initiativ, är serviceinriktad och arbetar strukturerat. Du älskar att träffa nya människor, trivs med att prata inför grupper och att vara på resande fot. Datakunskap är nödvändig men du kommer även att utbildas internt för att ta del av erfarenheten som finns inom företaget. B-körkort är ett krav.
  • Placeringsort: Du utgår från ditt hem eller vårt kontor på Vreta Kluster i Linköping
  • Anställning: Tillsvidare, heltid
  • Tillträde: Snarast
Dataväxt brinner för jordbruksföretagandet och ligger ständigt i framkant med implementering av ny teknik. Ta chansen att hjälpa oss göra svenska jordbruk effektivare!

Klicka på 'Ansök nu' för att ansöka! Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Mattias Andersson, 0514-650 238. Läs mer om vår verksamhet här.

Sista ansökningsdag är den 30 september 2018. Vi kommer utföra intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Mattias Andersson
Telefon 0514-650 238
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.datavaxt.se
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dataväxt AB är ett oberoende teknik- och kunskapsbaserat precisionsodlingsföretag med rötterna i det svenska jordbruket. Företaget startade 1996 med utveckling av programvaror för lantbruket som huvudverksamhet. Dataväxt består idag av 30-tal medarbetare och kontor i Skaraborg, Östergötland och Skåne, med verksamhet i både Sverige och Norge. Dataväxt är marknadsledande i Sverige inom högteknologiska lösningar för precisionsodling och marknadsför bl.a. Trimble Agricultures märkesoberoende GPS/GNSS-lösningar samt programvaror för dokumentation och spårbarhet. Läs mer om hela produktsortimentet på datavaxt.se