Studentmedarbetare - Kundservice

Studentmedarbetare - Kundservice

Är du kundfokuserad, ansvarsfull och gillar att jobba i ett högt tempo? Då kanske du är en av våra framtida studentmedarbetare!

Vi söker nu studentmedarbetare för visstidsanställning som kundrådgivare till Customer Relations i Linköping. Här omges du av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor som brinner för att hjälpa våra kunder få svar på frågor, beställa tjänster och få råd inför en eventuell bankaffär. Till dina arbetsuppgifter hör rådgivning och försäljning till befintliga och blivande kunder per telefon. Vi söker medarbetare till Customer Relations som är en enhet som ansvarar för inringande verksamhet.

Vi anställer löpande under året för att få in nya talanger kontinuerligt.

På Customer Relations är utbildningen fyra till fem veckor lång. Vi förväntar oss att du kan arbeta minst 15 timmar i veckan både dag, kväll och helgtider.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling

Vem är du?
Vi söker dig som under din studietid vill arbeta extra inom bank och finans med kundrådgivning och service och som i dagsläget studerar på universitetsnivå på en utbildning med ekonomisk anknytning. Vi ser gärna att du har planerad examen tidigast 2021. För att trivas i den här rollen tror vi att du är kundfokuserad och gillar att arbeta med service, möta kund och arbeta med försäljning via telefon. Du är ansvarsfull, gillar att arbeta i ett högt tempo och uttrycker dig väl både i tal och i skrift. Tidigare erfarenhet av kundservice via telefon, rådgivning inom bank, post eller försäkring är en fördel men inget krav – vi lägger större vikt vid din sociala kompetens och framåtanda.

Är du intresserad?
Vill du veta mer svarar Marie Engström, Team Leader Kundservice Privat, på 0730-772 076 gärna på dina frågor!

Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 27 apr (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.