Relationship Manager

Relationship Manager

Vill du bli relationship manager i Linköping på Danske Bank? En roll där du får möjlighet att utveckla ditt intresse för företagsaffären och förmåga att arbeta självständigt och lösningsorienterat? Läs då vidare!

Idag är vi tolv medarbetare inom Corporates Linköping som arbetar i en miljö som kännetecknas av ett mycket gott samarbetsklimat och prestigelöshet. Vi har en bred mix av kompetenser vilket gör att vi lär mycket av varandra, och vi försöker alltid att ta till oss nya arbetssätt med en positiv attityd.

Banken är en stor aktör i Linköping med en väldigt intressant och varierad kundstock. Vår enhets uppdrag är att bibehålla och utveckla relationen med befintliga kunder samt hitta nya företagskunder inom vårt marknadsområde.

Specialist inom fastighetsaffären
I den här rollen ansvarar du i första hand för bankens fastighetskunder, en kundstock som idag är utspridd på flera olika kundansvariga. Genom att ta ett samlat grepp ser vi att vi kan ta till vara på dessa kunder på ett än bättre sätt. Du kommer att aktivt arbeta på marknaden och utveckla vår affär med våra fastighetskunder. I arbetet ser vi det naturligt att du är lösningsorienterad och engagerad både i kontakten med kunder men även kollegor. Framöver ser vi även att man arbetar med att utöka affären med nya företagskunder.

"Som en stor aktör i Linköping har vi många intressanta kunder. Du kommer ingå i ett team med stark gemenskap som tycker om att umgås och ha kul tillsammans." berättar din blivande chef Hanna

För oss är det viktigt med ett bra samarbete och korta beslutsvägar, vilket ger dig stora möjligheter att vara med och påverka vår verksamhet. Genom att börja arbeta med en ny inriktning kan din påverkan hjälpa oss att nå våra höga ambitioner där vi vill ligga i framkant när det gäller utvecklingen av bankmarknaden för att hjälpa våra kunder att nå sina mål.

Bidra till teamets framgång
Du som söker har en önskan att jobba med våra kunder och är trygg i att arbeta självständigt. Det är viktigt att du har förmågan att arbeta strategiskt smart, mål- och resultatinriktad samt har en utpräglad analytisk förmåga. Din fallenhet att förstå kundernas utmaningar och hitta de bästa lösningarna för deras behov gör att du vinner förtroende och hjälper dig att skapa långsiktiga relationer.

Vi ser att du har:
  • Flera års erfarenhet av att göra affärer och arbetat självständigt mot kund.
  • Ekonomisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom bank.
  • Intresse och kunskap av fastighetsfinansiering.
  • Swedsec är meriterande.
"Du kommer in i ett stort, starkt team där möjligheterna till att se och lära sig väldigt mycket finns. Din egen erfarenhet kommer också vara väldigt viktig teamet. Det är ett socialt team som trivs tillsammans, en kul arbetsplats helt enkelt." berättar din blivande kollega Jan-Erik.

Om vi har fångat ditt intresse men du vill veta mer
Tveka då inte med att kontakta Hanna Hjärtsjö, chef Corporates Linköping, på +46 (0)730-233 688.

Sista ansökningsdag är den 12e maj 2021. Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.