Relationship Manager

Relationship Manager

Vill du arbeta i ett engagerat team med samarbete i fokus och där vi brinner för att utveckla våra kunders affärer och skapa den bästa kundupplevelsen? Trivs du i en föränderlig miljö där du får vara med och utveckla nya arbetssätt och processer? Då är det här jobbet för dig!

Direktkontoret Företag är en del av Direct Banking - Retail Banking Sweden. Inom Direct Banking arbetar vi med rådgivning, i moderna kanaler, till både privat- och företagskunder.

På företagssidan är vi ett team på 12 engagerade och ambitiösa medarbetare och sitter i trevliga lokaler på Repslagargatan i Linköping. Vi söker nu en ny kollega som drivs av att skapa kontakter, göra affärer med våra företagskunder och vill arbeta med rådgivning online. Den digitala utvecklingen i branschen går snabbt och våra kunder efterfrågar flexibla lösningar i moderna kanaler. Vi utvecklar därför ständigt vår närvaro i virtuella kanaler för att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service. Här har du en stor möjlighet att vara med och påverka vårt framtida värdeerbjudande till våra kunder i dessa kanaler.

Vårt uppdrag utökas ständigt och ställer krav på att vi levererar högkvalitativ rådgivning i komplexa affärer.

Om rollen
Som Relationship Manager arbetar du aktivt med att utveckla en portfölj med nya och befintliga företagskunder. Jobbet kräver en bra förståelse för företagens behov, verksamhet och utveckling och det är därför viktigt att kunna arbeta med framåtblickande analys för att på så sett tillgodose och diskutera företagens kommande behov.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du affärsorienterad, prestigelös och kundfokuserad. Utöver det behöver du kunna arbeta både i grupp och självständigt samt stimuleras av att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö. Din styrka är att du har ett stort intresse av att arbeta med kvalificerad rådgivning i digitala kanaler och därför ser värdet i att erbjuda flexibla lösningar i moderna kanaler. Du har en god bankerfarenhet och har vana av att analysera bokslut samt har kunskaper inom kreditberedning. Att kunna hantera IT-system och gilla att arbeta digitalt ser vi som en förutsättning för att du ska lyckas i arbetet. Det är meriterande om du har Swedsec rådgivarlicens.

Vad erbjuder vi?
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling

Intresserad?
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Annica Hultman på 0767-21 56 61.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-10-02.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 2 okt (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.