Network Engineer konsult till DXC

Network Engineer konsult till DXC

Vi söker en Network Engineer konsult för uppdrag hos DXC i Linköping.

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Linköping

Om Tjänsten

I denna roll kommer du att arbeta i Ciscobaserad miljö där tanken är att du ska agera specialist. Som nätverkstekniker kommer du att arbeta direkt eller indirekt mot våra kunder. Du kommer även att arbeta enligt ITIL med primärt Change- och Incident Management inom nätverksområdet.

Du kommer att samverka med leverantörer och vara sammanhållande i mindre interna och externa uppdrag. Du kommer även att utreda nya lösningar till kunderna, arbeta med förändringsarbete som avser befintliga lösningar men också delta i arbeten kring nya affärer. Miljön har idag 15000 användare och arbetet sker enligt Scrum.

Uppdragsgivare: DXC Technology

Ort: Linköping

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid med fast månadslön

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt

För mer information: I denna process samarbetar DXC Technology med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor, vänligen kontakta Johanna Johansson på johanna.johansson@dfind.se eller 0708-25 71 13.

Kvalifikationer

Vi ser att du är specialiserad i ett eller flera av följande områden:
  • LAN
  • Firewall
  • Checkpoint
  • Fortigate
  • Cisco ISE
Det är även meriterande om du besitter kunskap inom:
  • WLAN
  • WAN
För att passa i tjänsten tror vi att du som person har lätt för att samarbeta, tycker om utmaningar och är en god lyssnare. Vidare är det viktigt att ta ansvar, arbeta självständigt samt vara flexibel i sitt arbete. Söker du en spännande tjänst där du får arbeta i teknikens framkant i en komplex miljö och infrastruktur har du hittat rätt! För denna tjänst är svenskt medborgarskap samt en godkänd säkerhetsklassning ett krav.

Om Dfind IT

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 8 feb (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DXC Technology är ett världsledande och oberoende end-to-end IT Företag som skapades genom sammanslagningen av CSC och Hewlett Packard Enterprise. Företaget servar idag 6000 privata och offentliga kunder i 70 länder världen över. I Sverige hittar vi verksamheten i Linköping, Stockholm, Göteborg, Karlskrona och Malmö där ett djupt samarbete är implementerat. Att arbeta på DXC ger dig en enorm möjlighet att vidareutveckla dina IT-färdigheter. På DXC Technology får du arbeta i en global miljö som är komplex och har höga krav kring säkerhet.