Active Directory System Engineer konsult till DXC

Active Directory System Engineer konsult till DXC

Active Directory System Engineer konsult till DXC

Vi söker en Active Directory System Engineer konsult för uppdrag hos DXC i Linköping.

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Linköping

Om Tjänsten

I rollen som Active Directory System Engineer konsult kommer du att arbeta specialiserat med rättighetsstruktur och agera specialist inom AD. Du kommer även säkerställa standardisering, tillämpning och överensstämmelse av policys och dagliga driftprocedurer. Du kommer även att arbeta med teknisk utveckling av Windows-miljöer. Miljön har idag 15000 användare och arbetet sker enligt Scrum.

Uppdragsgivare: DXC Technology

Ort: Linköping

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid med fast månadslön

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information: I denna process samarbetar DXC Technology med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor, vänligen kontakta Johanna Johansson på johanna.johansson@dfind.se eller 0708-25 71 13.

Kvalifikationer

Positionen kräver flerårig erfarenhet av liknande arbete, helst i utveckling av storskaliga, säkerhetsbegränsade lösningar inom Windows-miljö. Vi ser att du har djup kunskap inom följande:
  • Active Directory
  • PowerShell
  • DNS
  • DHCP
Det är även meriterande om du har kunskap inom:
  • Citrix
  • Storage-teknologi
Om du har tidigare erfarenhet och varit med och utfört migreringar av användare i större miljöer är detta starkt meriterande.

Som person ska du vara en lagspelare, lyhörd samt tycka om utmaningar. Utvecklingen görs vanligtvis i projekt, vilket innebär att du som person behöver ett starkt driv och även vågar ta egna initiativ! För denna tjänst är svenskt medborgarskap samt en godkänd säkerhetsklassning ett krav.

Om Dfind IT

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 3 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DXC Technology är ett världsledande och oberoende end-to-end IT Företag som skapades genom sammanslagningen av CSC och Hewlett Packard Enterprise. Företaget servar idag 6000 privata och offentliga kunder i 70 länder världen över. I Sverige hittar vi verksamheten i Linköping, Stockholm, Göteborg, Karlskrona och Malmö där ett djupt samarbete är implementerat. Att arbeta på DXC ger dig en enorm möjlighet att vidareutveckla dina IT-färdigheter. På DXC Technology får du arbeta i en global miljö som är komplex och har höga krav kring säkerhet.