System Engineer inom fysisk klientmiljö till DXC

System Engineer inom fysisk klientmiljö till DXC

DXC Technology är ett världsledande och oberoende end-to-end IT Företag som skapades genom sammanslagningen av CSC och Enterprise Services-verksamheten hos Hewlett Packard Enterprise. Företaget servar idag 6000 privata och offentliga kunder i 70 länder världen över. I Sverige hittar vi verksamheten i Linköping, Stockholm, Göteborg, Karlskrona och Malmö där ett djupt samarbete är implementerat. Att arbeta på DXC ger dig en enorm möjlighet att vidareutveckla dina IT-färdigheter.

Om tjänsten

I rollen kommer du i huvudsak att arbeta med teknisk utveckling i Windows-miljö men också i 3rd line support. Du arbetar i projektform där det gäller att driva processen framåt och ta egna initiativ. I tjänsten är det viktigt att förstå kundernas behov samt önskningar och därefter göra sitt yttersta för att tillgodose dessa.

Uppdragsgivare:
DXC Technology

Ort:
Linköping

Omfattning:
Tillsvidareanställning, heltid med fast månadslön

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt

För mer information:
I denna rekrytering samarbetar DXC Technology med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erik Aronsson på erik.aronsson@dfind.se eller 0724-51 82 28

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknande roller samt en gedigen erfarenhet i Windows 7/Windows 10. För denna tjänst ser vi att du har kunskaper inom:
  • SCCM
  • Windows 7/10
  • PowerShell
Det är även meriterande om du besitter kunskaper inom ett eller flera av dessa områden:
  • Active Directory
  • GPO:s
  • Citrix NetScaler
  • MS Office
Dessutom är det värdefullt om du har kunskaper i kopplingar mellan Windows och Unix-miljöer, nätverk och applikationsintegration. Erfarenhet av olika projektarbeten i tidigare tjänster samt en eftergymnasial utbildning är meriterande.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.