System Engineer inom Active Directory till DXC

System Engineer inom Active Directory till DXC

DXC Technology är ett världsledande och oberoende end-to-end IT Företag som skapades genom sammanslagningen av CSC och Enterprise Services-verksamheten hos Hewlett Packard Enterprise. Företaget servar idag 6000 privata och offentliga kunder i 70 länder världen över. I Sverige hittar vi verksamheten i Linköping, Stockholm, Göteborg, Karlskrona och Malmö där ett djupt samarbete är implementerat. Att arbeta på DXC ger dig en enorm möjlighet att vidareutveckla dina IT-färdigheter.

Om tjänsten

Här kommer du att arbeta specialiserat med rättighetsstruktur, specialiserat mot Active Directory. Du kommer även säkerställa standardisering, tillämpning och överensstämmelse av policys och dagliga driftprocedurer.

Du kommer även att arbeta med teknisk utveckling av Windows-miljöer men också vara behjälplig i 3rd line support. Positionen kräver flerårig erfarenhet av liknande arbete, helst i utveckling av storskaliga, säkerhetsbegränsade lösningar inom Windows-miljö.

Uppdragsgivare:
DXC Technology

Ort:
Linköping

Omfattning:
Tillsvidareanställning, heltid med fast månadslön

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt

För mer information:
I denna rekrytering samarbetar DXC Technology med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erik Aronsson på erik.aronsson@dfind.se eller 0724-51 82 28

Kvalifikationer

För att passa i denna roll ser vi att du har djup kunskap inom följande:
  • Active Directory
  • PowerShell
  • DNS
  • DHCP
Det är även meriterande om du har kunskap inom:
  • VMware
  • Citrix
  • Storage-teknologi
Som person ska du vara en lagspelare, lyhörd samt tycka om utmaningar. Det är även ett plus om du tidigare har arbetat med hantering av stora och komplexa miljöer. Utvecklingen görs vanligtvis i projekt, vilket innebär att du som person behöver ett starkt driv och även vågar ta egna initiativ!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 11 nov (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.