Nätverkstekniker till DXC

Nätverkstekniker till DXC

DXC Technology är ett världsledande och oberoende end-to-end IT Företag som skapades genom sammanslagningen av CSC och Enterprise Services-verksamheten hos Hewlett Packard Enterprise. Företaget servar idag 6000 privata och offentliga kunder i 70 länder världen över. I Sverige hittar vi verksamheten i Linköping, Stockholm, Göteborg, Karlskrona och Malmö där ett djupt samarbete är implementerat. Att arbeta på DXC ger dig en enorm möjlighet att vidareutveckla dina IT-färdigheter.

Om tjänsten

I rollen som nätverkstekniker kommer du att arbeta direkt eller indirekt mot våra kunder. Du kommer att drifta och förvalta kundens miljö i 2nd- /3rd line support och arbeta enligt ITIL med primärt Change- och Incident Management inom nätverksområdet.

Rollen innefattar även att samverka med leverantörer samt att vara sammanhållande i mindre interna och externa uppdrag. Du kommer även att utreda nya lösningar till kunderna, arbeta med förändringsarbete som avser befintliga lösningar men även delta i arbeten kring nya affärer.

Uppdragsgivare:
DXC Technology

Ort:
Linköping

Omfattning:
Tillsvidareanställning, heltid med fast månadslön

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt

För mer information:
I denna rekrytering samarbetar DXC Technology med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erik Aronsson på erik.aronsson@dfind.se eller 0724-51 82 28

Kvalifikationer

För denna tjänst ser vi att du har kunskap och erfarenhet i följande områden:
  • LAN
  • Firewall
  • Checkpoint
  • Fortigate
  • Cisco ISE
  • RAS
Det är även meriterande om du besitter kunskap inom:
  • WLAN
  • WAN
För att passa i tjänsten tror vi att du som person har lätt för att samarbeta, tycker om utmaningar och är en god lyssnare. Vidare är det viktigt att ta ansvar, arbeta självständigt samt vara flexibel i sitt arbete. Söker du en spännande tjänst där du får arbeta i teknikens framkant i en komplex miljö och infrastruktur har du hittat rätt!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 5 aug (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.