Brandskyddstekniker som brinner för service!

Brandskyddstekniker som brinner för service!

Cupola är på framfart och behöver nu ytterligare en brandskyddstekniker!

Är du brandskyddstekniker idag eller har du en bakgrund inom bygg och anläggning? Se hit! Vi kommer ge dig relevant utbildning när du börjar hos oss.

Vem är du?
Du är, liksom oss andra på företaget, en glad själ som vill vara med på vår expansionsresa! Då du dagligen kommer att möta våra kunder är det viktigt att du är utåtriktad, serviceorienterad och har huvudet på skaft för kompletteringar och förbättringar i kundens brandskydd. Det är även viktigt att du är resultatinriktad och prestigelös.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett självklart plus, men absolut inget krav. Har du en bakgrund inom bygg och anläggning är det meriterande. Vi kommer ge dig relevant utbildning när du börjar hos oss.

Du bor i Linköping, Norrköping, Finspång och kommer att utgå från hemmet med din tjänstebil.

Vi bad Björn (ansvarig för Östergötland) skriva ner några ord om tjänsten och om hans framtida kollega. Här har du hans personliga ord: "Vill du jobba med människor? Gillar du att lösa problem? Trivs du i ett omväxlande jobb? Då ska du definitivt söka denna tjänst!
Du kommer arbeta tillsammans med duktiga och erfarna medarbetare som stöttar dig i ditt dagliga arbete och du kommer få all stöd och hjälp för att lyckas, och bli en av våra bästa tekniker! Cupola är en arbetsgivare som utvecklas tillsammans med sina anställda, och har som målsättning att det ska vara roligt att gå till jobbet varje dag".

Det är viktigt att du delar våra värderingar, där vi har ett stort fokus på våra värdeord: Ansvar, Passion, Tillsammans. Dessa ord har vi med oss i vårt dagliga arbete, såväl hos kund som på kontoret. Följ med oss på den spännande resa vi har framför oss!

Tidigare erfarenheter
Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett självklart plus, men absolut inget krav. Har du en bakgrund inom bygg och anläggning är det meriterande. Vi kommer ge dig relevant utbildning när du börjar hos oss. Vi söker helt enkelt dig som har ett driv, vill utvecklas och lära dig mer om branschen! Att du dessutom är glad och positiv ser vi som en självklarhet.

Arbetsuppgifterna
Som brandskyddstekniker i Östergötland kommer du ingå i mindre gäng med högt i tak! Du kommer att få en varierad arbetsvardag och bli ett ansikte utåt för företaget.

Arbetsdagarna är varierande men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Nymontera brandskyddsutrustning.
  • Utföra teknisk service och underhåll på brandskyddsutrustning och därtill relaterat material.
  • Arbeta aktivt med merförsäljning ute hos kunderna. Regionen du kommer arbeta i befinner sig i en mycket expansiv fas, och utvecklingsmöjligheterna är stora!

Vi erbjuder dig en bra arbetsplats
På Cupola tar vi ett gemensamt ansvar, har en god kamratskap och tillsammans löser vi allt! Vi ser saker som friskvård, pensionsersättning och en schysst ersättningsmodell som självklarheter. Hos oss ska man trivas och därför hittar vi också på roliga saker tillsammans.

Känner du att det passar dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Meriterande kompetenser
Brandteknik
Brandisolering, stålbalkar
Brandskydd
Brandfogning
Certifikat, brandtätningsteknik

Krav
Du talar och skriver svenska flytande
B-körkort

Arbetslivserfarenhet - meriterande
Brandskyddsmålare:Mindre än 1 års erfarenhet
Brandtekniker:Mindre än 1 års erfarenhet
Brandman:Mindre än 1 års erfarenhet

Kontaktpersoner
Catharina Grande, Rekrytering catharina.grande@cupola.se 0735307383
Anders Uhlander, Regionchef anders.uhlander@cupola.se 0705850509

Sök jobbet senast 9 december 2018!
Ange referens Brandskyddstekniker.
Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: jobb.stockholm@cupola.se
Mer info
Kontaktperson Catharina Grande
Telefon 0735307383
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Säkerhet & Skydd, Brandkår
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cupola.se
Sista ansökningsdag 9 dec (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Cupola
Cupola Öst är en del av Cupolakoncernen. Cupola Öst består av två bolag som nyligen slagits ihop och vi är nu ännu starkare i vår region. Cupola Öst har kontor i Stockholm,
Eskilstuna och Finspång. Cupola är rikstäckande och ledande inom det systematiska brandskyddsarbetet och täcker in alla områden inom segmentet. Cupola erbjuder allt från brandlarm, rökluckor, brandskyddsdokumentation, utbildningar, installation och service av brandskydd m.m. Vi gör offentliga och företagsmiljöer rätt förberedda för brand, utrymning och oförutsedda händelser med hjälp av skräddarsydda, kompletta lösningar.
Vi säkerställer och utvecklar brandsäkerhet. Se mer i videon nedan!