Säljare till Cramo

Säljare till Cramo

Är du driven, kreativ och duktig på att bygga relationer? Nu söker vi en säljare till vårt lag i arbetsområde Linköping! Cramo är ett ständigt växande företag som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter och en härlig arbetsplats med god sammanhållning i fokus.

Rollen
I din roll som säljare ansvarar du för att vårda och utveckla Cramos relationer med både befintliga och nya kunder. För att lyckas i rollen som Säljare krävs ett gott samarbete med depåerna i ditt distrikt, som har sitt nav i Linköping, Motala och Mjölby. I din vardag ute hos kund kommer du bland annat att upprätta avtal, skriva offerter, följa upp avtal samt analysera och återkoppla till depåerna efter avslutade affärer. Utöver detta kommer du utveckla marknads- och säljplaner samt ansvara och delta i kund och säljaktiviteter. Du kommer att utgå från depån i Linköping och rapporterar till den regionala försäljningschefen. Tjänstebil ingår.

Din profil
Vi ser att du som söker har ett par års erfarenhet från uppsökande försäljning, och kommer du från bygg-, maskin-, eller anläggningsbranschen ses detta som meriterande. Du drivs av att göra affärer och trivs i förhandlingar samt har erfarenhet från avtal och offertskrivning. Kunskap i CRM/superoffice är meriterande och B-körkort är ett krav. Lokal kännedom är en fördel.

Som person är du självgående och engagerad med god kommunikativ förmåga samt är medveten om vikten av att skapa långsiktiga relationer gentemot kund och internt hos Cramo. Vi ser även att du är en lojal lagspelare och kommunicerar väl på engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Vi på Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor i ett fantastiskt lag.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 26 juni 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Jansson, tel. 0736 – 78 49 21.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Jansson
Telefon 0736 78 49 21
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cramo.com/sv-SE
Sista ansökningsdag 26 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2 500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet. För mer information besök www.cramo.se