Servicetekniker/Innesäljare – Linköping

Servicetekniker/Innesäljare – Linköping

Om tjänsten

Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare med passion för kvalité och service till vår depå i Linköping. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak arbeta med returhantering av våra produkter. Det innebär att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför vissa reparationer. Du kommer att arbeta med stora delar av vårt uthyrningssortiment.

Vid behov kommer du även att arbeta med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter i butik. Det innebär att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer att utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter.

Om dig

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker.
  • Du har god datorvana och B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Du har erfarenhet av servicerelaterat- och/eller tekniskt arbete.
  • Det är meriterande om du har truckkort.
Du är praktisk lagd och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor, kollektivavtal och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Depåchef, Susanne Westling tel: 070-224 16 25.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och

annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Susanne Westling, Depåchef
Telefon 070-224 16 25
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.