Projektingenjör till Coor, Linköping

Projektingenjör till Coor, Linköping

Motiveras du av att arbeta med teknisk komplexa projekt? Gillar du att ha en nära kundkontakt? Coor är en långsiktig arbetsgivare med många framtida utvecklingsmöjligheter så som ett bolag i tillväxt medför, som en del av den tillväxten söker de nu en projektingenjör - är det du?

Om tjänsten

I rollen ges möjligheten att vara med och drifta ett tekniskt avancerat datacenter med den senaste tekniken och häftigaste lösningarna. På Coor erbjuds du möjligheten att utvecklas i ett innovativt företag där nya idéer och affärsmöjligheter välkomnas och servicekänslan och ambitionsnivån är hög.

Du kommer till ett sammansvetsat team av drifttekniker, driftingenjörer och en projektingenjör vars ansvar är att säkerställa en fungerande drift för datacentret. Du har ett nära samarbete med uppdragsgivarens representanter i det dagliga arbetet vad gäller projekt av teknikinstallationer.

I rollen ingår det bland annat:
  • Driva installationsprojekt utifrån tidsplan, budget och kvalité
  • Säkerställa kravspecifikationer
  • Uppföljning av avvikelser och projektresultat
  • Resursplanering
  • Kundkontakt
  • Bedriva anbudsarbete
  • Bedriva upphandling
  • Bidra till ständiga förbättringar för gruppen samarbete
Rollen rapporterar till Site Manager och placering på ett större Datacenter i Linköping.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har en god förståelse för tekniska installationer, gärna från industrin. Du har erfarenhet av att ha arbetat i projektform. Du har en vana av att arbeta i affärssystem och av att skriva underlag och rapporter, även på engelska. Det är starkt meriterande om du har en ingenjörsutbildning; det är också meriterande om du har ett fritidsintresse med teknisk inriktning och erfarenhet av CAD.

Du uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både skrift och tal.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som agerar serviceinriktat och professionellt i dina kundrelationer. Du är lyhörd och tydlig i din kommunikation med såväl kunder som medarbetare. Vi ser också att du ha en fallenhet för struktur och trivs med ordning och reda. Slutligen ser vi att du har en positiv attityd och känner ansvar för att driva det egna arbetet framåt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Coor med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Styr-och regler, fastighetsautomation, kritiska miljöer, VVS, Kyla, EL, energi, Installationssamordnare, underhållsingenjör, driftingenjör, projektledare, Facility Management, Hard FM, service, planerat underhåll, teknisk förvaltare, industriell, installation
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-12050423
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 okt 2022 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.

Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor startade sin verksamhet 1998 och är sedan juni 2015 noterat på Nasdaq Stockholms-börsen. Bolaget har cirka 6 700 medarbetare främst i Sverige, Danmark, Norge, och Finland, och en årsomsättning på cirka 7 700 MSEK.