IT-tekniker till Configura

IT-tekniker till Configura

Har du ett stort intresse för IT och teknik och är en serviceinriktad problemlösare? Nu erbjuder vi en spännande roll där du får möjlighet att ansvara för Configuras IT-miljö på Linköpingskontoret.

Dina arbetsuppgifter

Som IT-tekniker hos oss på Configura blir du en del av vår IT-avdelning och fungerar som en stödfunktion till medarbetarna på vårt lokala kontor i Linköping med ca 100 medarbetare.

Du kommer primärt att bistå användarna med IT-support, installera, konfigurera samt testa nya datorer och mjukvara, allt för att skapa en så problemfri vardag som möjligt för våra anställda. I rollen ingår även ansvar för inköp av nya datorer och annan teknisk utrustning. Som en del i tjänsten ingår även att assistera IT-teamet med driften av den globala infrastrukturen samt teknisk support till globala användare vid behov.

Vi erbjuder en varierande tjänst med stimulerande arbetsuppgifter och goda möjligheter till personlig utveckling.

Din profil

Vi söker dig med goda generella IT-kunskaper samt ett stort intresse för IT, support, felsökning och drift. Du har relevant gymnasial utbildning eller med minst 2 års relevant arbetserfarenhet.

Du har god kommunikativ förmåga och trivs med utmaning av att lösa olika IT-relaterade problem. Vi värdesätter kunskaper inom bland annat:
  • Office 365 och Sharepoint
  • Windows
  • Active Directory
  • Nätverk samt grundläggande kunskaper i att hantera routrar, switchar och brandvägg
  • Vmware ESX
  • Linux
  • Jira
För att lyckas i denna roll behöver du vara serviceinriktad, då du i stor utsträckning kommer arbeta med att supportera användare och i nära samarbete med kollegor. Du behöver vara problemlösare och kunna ställa rätt frågor för att lösa problem.
Då du även kommer att stötta användare på våra globala kontor ser vi att du har obehindrat kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Configura med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Gilén, pehr.gilen@skill.se alt. 013- 4732065. På grund av semestertider påbörjas urval för tjänsten under vecka 32.
Mer info
Kontaktperson Pehr Gilén
Telefon 0134732065
Område Linköping
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Configura jobbar vi med visuell konfigurering. Vi utvecklar mjukvara för att rita upp miljöer i 2D och 3D åt ledande leverantörer inom kontorsmöbler, kök och badrum, materialhantering, industri samt laboratorier. I bakgrunden görs beräkningar för priser och konfigurering. Configura har huvudkontor i Linköping, men även kontor i Grand Rapids, USA, Berlin, Tyskland, Kuala Lumpur, Malaysia, Shenzhen, Kina och Tokyo, Japan.