Resultatenhetschef till Combitech i Linköping

Resultatenhetschef till Combitech i Linköping

Vill du vara med och göra skillnad för människor genom ditt ledarskap och engagemang? Har du ett stort tekniskt intresse och vill vara en del av en spännande bransch? Combitech söker nu en resultatenhetschef till divisionen Product Information Solutions, och det kan vara Dig vi söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Combitech en resultatenhetschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Combitech.

Som resultatenhetschef kommer du att tillhöra Linköpingskontoret i Mjärdevi och vara en del av en ledningsgrupp om fem personer som sitter på olika platser runt om i Sverige. I rollen inom divisionen Product Information Solutions kommer du att ansvara för din enhet som i huvudsak arbetar med skräddarsydda produktinformationslösningar vilket innebär att knyta samman alla informationskällor, optimera informationsflödet, öka automationsgraden och förenkla för användaren. Enheten består idag av sju konsulter men ska utvecklas till att bli många fler med din hjälp.

Tjänsteresor förekommer i denna roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Combitechs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds
En arbetsplats som efterlever definitionen av högt i tak och erbjuder en blandning av seniora och juniora konsulter som lär av varandra. Combitechs verksamhet genomsyras av professionalism, lyhördhet och kundfokus vilket uppskattas av både medarbetare och kunder. Då rollen innebär många varierande arbetsuppgifter med stort ansvar ser ingen dag likadan ut och din chans till personlig utveckling blir desto större. Combitech är även ett företag som värnar om sina medarbetare och vill därför ge dig de bästa förutsättningarna att kombinera jobbet med vardagen.

Arbetsuppgifter
I ditt dagliga arbete kommer du dels att vara en viktig ledare men även en aktiv del av produktion i pågående affärer som berör din enhet. Dina fyra huvudsakliga ansvarsområden är personal, leverans, sälj och ekonomi. Dessa områden innefattar arbetsuppgifter med bland annat:
  • Personalutveckling, rekrytering & resursplanering
  • Bygga/bibehålla kundrelationer, skapa affärer och hitta/se affärsmöjligheter
  • Vara kulturbärare - coacha, inspirera och utmana dina medarbetare
  • Måluppföljning/Projektuppföljning
  • Strategiarbete och verksamhetsutveckling
  • Säkerställa leveranskvalitet
Vi söker dig som:
Är en ledare som har förmågan att skapa engagemang och sammanhållning i gruppen genom goda relationer och tydlig kommunikation, således ser vi att du har några års erfarenhet i rollen som ledare. Du kommer att behöva sätta dig in i vissa tekniska frågor för att skapa dig en förståelse för dina konsulters dagliga arbete och kundernas behov, därav är ett tekniskt intresse ett krav för tjänsten. Rollen kräver goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift samt B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Combitech. Givetvis behöver du identifiera dig med bolagets värdeord samarbete, passion och respekt, då de ska genomsyra det dagliga arbetet. Du har förmågan att skapa relationer och samarbeta tillsammans med andra genom att agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetens och prestationer. Vidare har du förmågan att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Din förmåga till att leda andra kommer att vara avgörande till om du kommer att lyckas i rollen som resultatenhetschef därav förväntas du ha förmågan att skapa engagemang hos medarbetarna och deras utveckling för att få dem att växa!

Innan anställning kommer du genomgå en obligatorisk säkerhetsprövning.

START: Q1
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Emelie Johansson
Email Mejla Emelie Johansson
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.combitech.se/
Sista ansökningsdag 10 jan 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Combitech är en nordisk lösnings- och konsultpartner med tjänster inom bland annat digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. Med stor kunskap och avancerade lösningar kan vi göra bilar säkrare, vården snabbare och försvaret starkare. För att lyckas krävs engagerade människor - därför satsar vi på våra medarbetare. De är kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Idag är vi cirka 2 100 konsulter och ungefär 500 i Linköping som varje dag utvecklas för att utveckla hållbara lösningar som gör skillnad.