Vi söker processoperatörer till Cloetta i Ljungsbro!

Vi söker processoperatörer till Cloetta i Ljungsbro!

Vill du vara en viktig del i produktionsprocessen som en av Cloettas nya operatörer, styra Cloettas moderna maskinpark och tillverka kända varumärken som Ahlgrens bilar, Kexchoklad och Polly? Nu har du chansen att bli en del av Cloettas team i Ljungsbro!

Dina arbetsuppgifter

Som processoperatör på Cloetta ansvarar du för att deras uppskattade produkter produceras på ett effektivt sätt med ett resultat av hög kvalitet. Du kommer ingå i en grupp på en avdelning där man roterar mellan olika arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifterna består bland annat av att:
 • Optimera produktflödet för att få en effektiv produktion
 • Köra processmaskin och pack enligt instruktioner
 • Kontrollera kvalitet
 • Dokumentera och rapportera enligt rutiner
 • Felsöka och utföra enklare underhållsarbete
Skiftgång gäller i fabriken och arbetstiderna roterar mellan dag, kväll, natt och helg. På Cloetta förekommer 2-, 3-, 4-, och 5-skift.

Din profil

Du har en bakgrund inom industri eller inom livsmedelsbranschen. Du har en positiv attityd och ser laget framför jaget. Du brinner för att nå bra resultat och du har viljan att utvecklas och lära dig nya saker.

Krav för denna tjänst:
 • Truckkort, gärna vana att köra truck
 • Utbildning i Säkra lyft / traversutbildning
 • Gymnasieexamen
 • Ska kunna arbeta skift
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
 • Datorvana
 • Erfarenhet av arbete inom process- eller livsmedelsindustri alternativt annat liknande arbete.
Det är meriterande om du har en gymnasieutbildning med inriktning mot industri, teknik eller livsmedel. Det är även meriterande om du har en god teknisk förståelse.

Ansökningsförfarande

Anställningen inleds med en visstidsanställning på Skill men kan leda till en direktanställning hos kund efter en tid. Urvalsarbetet kommer att bearbetas löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Skill,
Hedvig Högström, hedvig.hogstrom@skill.se

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.

People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 6 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Cloetta, Jenkki, Kexchoklad, Malaco och Sportlife. Cloetta har 7 fabriker i fem länder. I Ljungsbro finns Cloettas produktionsanläggning för choklad, wafer, skum och dragerade produkter. Här arbetar idag ca 350 personer.