Value Engineering Assistant sökes till Cloetta!

Value Engineering Assistant sökes till Cloetta!

Brinner du för projektarbete och utveckling? Vill du ha ett spännande och omväxlande arbete i en miljö som präglas av kreativitet och nytänkande? Nu har du chansen att bli en del av Cloettas avdelning Value Engineering i Ljungsbro.

Dina arbetsuppgifter

Som Value Engineering Assistant är din uppgift att stötta avdelningen i relevanta arbetsuppgifter kopplat till förpackning och förpackningsprojekt på befintliga kunder. Tjänsten innefattar såväl praktiska som administrativa arbetsuppgifter och du deltar i projekt på både lokal och central nivå.

Nedan presenteras ett axplock av arbetsuppgifter som rollen innefattar:
  • Delta och stötta i förpackningsprojekt
  • Leda och utföra olika arbetsuppgifter med fokus på förpackningsprojekt och processflöde
  • Utföra provkörningar i fabriken samt leda förberedelser, bevaka körning och vara med i utvärderingen av resultatet
  • Administrativ support till avdelningen i framtagning av instruktioner, rapporter etc.
  • Delta i second line support mot fabriken kopplat till förpackningsprojekt
Arbetet sker i nära samarbete med VE Packaging team som är en central avdelning inom Cloetta. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på behov och utföras huvudsakligen i Ljungsbro fabriken. Arbetet sker under dagtid.

Din profil

Vi söker dig som är intresserad av lära dig mer om förpackning genom att gå in i ett projekt hos oss på Value Engineering där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom området.

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom produktion eller teknisk biologi, alternativt gymnasieutbildning inom livsmedelsområdet med några års erfarenhet inom produkt- eller förpackningsutveckling och/eller projektledning. Erfarenhet inom förpackning- snacks-, choklad- eller konfektyrindustrin är meriterande.

Cloetta arbetar i en internationell miljö vilket gör att du behöver kunna kommunicera i tal och skrift på engelska och svenska.

Som person är du självgående och flexibel. Du trivs i ett arbetsklimat som präglas av variation och du finner det naturligt att växla mellan rutinuppgifter och mer akuta ärenden för att möta deadlines. Du tar gärna egna initiativ för att säkerställa att arbetsuppgifter slutförs i tid. Vidare är du strukturerad och har förmåga att bolla flera parallella projekt samtidigt. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Ansökningsförfarande

Tjänsten är en konsulttillsättning för perioden maj/juni 2022 - feb 2023, en temporär resurs för att stötta vårt förpackningsarbete då en av våra medarbetare är hemma på föräldraledighet.

I denna rekrytering samarbetar Cloetta med Skill. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Skill, matilda.ingeson@skill.se, alt 013-495 88 23.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Cloetta, Jenkki, Kexchoklad, Malaco och Sportlife. Cloetta har 7 fabriker i fem länder. I Ljungsbro finns Cloettas produktionsanläggning för choklad, wafer, skum och dragerade produkter. Här arbetar idag ca 350 personer.

Hur är det att jobba hos oss?
På Cloetta finns det många kollegor som är lika entusiastiska och positiva som du, som motiveras av att ständigt hitta förbättringar och att utvecklas tillsammans. Hos oss får du den frihet du behöver för att utveckla dina ansvarsområden, komma med egna idéer och få möjlighet att förverkliga dessa.

Vi på Cloetta är mycket stolta över våra varumärken och vår välkomnande och inkluderande kultur och vi lever efter våra värderingar som är fokus, passion, teamplay och pride.