Mattelärare och svensklärare på deltid

Mattelärare och svensklärare på deltid

Dina arbetsuppgifter

För skolans räkning söker vi en ämneslärare i matematik och/eller svenska. Du undervisar två grupper i kursen matematik 1a1 och/eller två grupper i svenska 1 samt en grupp i svenska 2. Vidare arbetar du enligt läroplanen och dina huvudsakliga uppgifter är att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet.

Omfattningen kan variera beroende på om du kommer att undervisa i båda ämnena eller endast ett ämne. Tillträde är måndag 4/11 eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig över hela läsåret och för dig med rätt kvalifikationer kan det finnas möjlighet till förlängning.

Din profil

Du är utbildad ämneslärare eller läser till ämneslärare och ser fördelarna med att vara ute och arbeta inom den pedagogiska världen parallellt med dina lärarstudier. Du som söker är flexibel, driven och vill hela tiden utvecklas för att lära dig nya saker som du kan ha användning av i ditt framtida yrke. Elevernas lärande är i fokus och du arbetar på ett kreativt sätt för att skapa meningsfulla och begripliga sammanhang. Du har lätt att anpassa dig och din undervisning utefter elever med olika förutsättningar och bakgrunder.

För att hinna med att vikariera i skolan vid sidan av dina lärarstudier, är det viktigt att du är välplanerad och strukturerad som person, men även att du är ansvarsfull och ordningsam.

Är du lärarstudenten som vill ha ett meriterande extrajobb som gör dig attraktiv för rektorer när du är klar med dina lärarstudier?

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående. Sök via: www.clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Besök oss gärna på:
www.facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Linköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se