Om företaget

Vreta Utbildningscentrum är ett naturbruksgymnasium som har ett naturbruksprogram och ett fordonsprogram med inriktning transport. Till hösten 2018 kommer skolan ha cirka 400 gymnasieelever. Skolan tillämpar ferietjänst och de anställda har ett friskvårdsbidrag på 2000:- på ett år.
Vreta Utbildningscentrum ligger cirka 8 km utanför Linköping, åt Motalahållet. Hit tar du dig antingen med egen bil eller med kollektivtrafik.
Vill du veta mer om skolan? Gå in på deras hemsida: www.nbg.nu

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för en kurs i engelska 5 och en kurs i engelska 6, till din hjälp kommer du ha en resurspedagog i klassrummet. Detta innebär att det är du som planerar och leder undervisningen samt gör den dokumentation som krävs. För varje genomförd lektionstimme har du en timmes planeringstid.

Förutom att vara ansvarig i de två nämnda kurserna kommer du att vara resurspedagog i 3 andra kurser, där en annan pedagog är ansvarig för kurserna. Elever från årskurs 1 läser engelska 5 som obligatorisk kurs medan engelska 6 är ett individuellt val, så där kan elevgruppen komma att vara blandad.

Din profil

Du som söker tjänsten kanske är lärarstudent och har kommit en bit på utbildningen, du kanske har avslutat din lärarutbildning men har några få restuppgifter kvar, eller så är du helt färdig med din lärarutbildning. Det är meriterande, men inget krav, om du också har lärarlegitimation. I det här uppdraget på Vreta Utbildningscentrum kommer du få jobba med Office-paketet och Skola 24, så det är meriterande om du behärskar de programmen.

Eftersom skolan jobbar utefter ett tvålärarsystem med en extra resurspedagog i klassrummet bör du vara öppen för och ha lätt för att samarbeta. Du kommer att ingå i samma lärarlag som 2-3 andra lärare och därmed få chansen att se erfarna lärare jobba.

Som engelsklärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Rasmus Larsson på tfn: 073-351 27 61

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 0733512761
Område Linköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.
Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.
Vill du arbeta med oss?

Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se