Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill undervisa på gymnasiet, El- och energiprogrammet, inriktning elinstallation. Din uppgift är att med din erfarenhet som elinstallatör och kunnighet inom branschen förbereda eleverna inför yrket. Du ger eleverna en helhetssyn inom yrket som elinstallatör.

Tjänsten innebär att du som lärare ska planera, undervisa, göra bedömningar samt att följa elevernas utveckling på deras arbetsplatser, då största delen av utbildningen inom yrkesämnena är arbetsplatsförlagd. Som stöd har du kunskapsmatriser, målplaneringar och mallar för bedömningssamtal som är gemensamt framtagna.

Du kommer också att vara mentor för en grupp elever, och delta i övriga lärararbetsuppgifter som t.ex. samverkan med andra lärare inom undervisning och systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete.

Detta är en ferietjänst på heltid med omgående start eller enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet som elinstallatör. Vi ser gärna att du är behörig/legitimerad som yrkeslärare men det är inget krav. Saknas behörighet så ser skolan gärna att ambitionen finns att påbörja yrkeslärarprogrammet 90 hp på distans. Arbetsgivaren har ett stimulanspaket för detta.

Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling. Du har en god pedagogisk förmåga som du kan ha fått genom tidigare erfarenhet inom utbildning, tidigare arbeten eller genom din fritid. Oavsett vad du gjort tidigare har du ett genuint intresse för att handleda och en pedagogisk ådra med viljan att alltid utvecklas!

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvariga rekryterare Rasmus Larsson tfn: 073-351 27 61.

Tjänsten söker du via: www.clockworkpersonal.se

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Linköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se