Utbildare inom fördjupad elkonstruktion, CAD och 3D modellering

Utbildare inom fördjupad elkonstruktion, CAD och 3D modellering

Om företaget

Skolan som vi samarbetar med är en yrkeshögskola som är belägen i Linköping. Skolan erbjuder ca 60 stycken olika YH utbildningar och ett stort antal kurser i en mängd olika kategorier, på 7 olika orter.

Dina arbetsuppgifter

Som utbildare i kursen ska du ge deltagarna kunskaper och färdigheter i framställning av olika typer av ritningsunderlag för installation och eltekniska system (inom fastighet och industriautomation) med CAD. Du ska också undervisa eleverna inom 3D modellering. Kursen löper under perioden v.35-v.39 och du undervisar totalt i 10 dagar som är fördelade över perioden, fördelning sker i samråd med utbildningsledare.

Din profil

Vi söker dig som har kunskap och utbildning inom något- eller flera av områdena; CAD, olika typer av ritningsunderlag och scheman, ritningsläsning - regler för symboler, linjetyper, text och el schema med inriktning industri samt 3D modellering. Meriterande för tjänsten om du tidigare har erfarenhet av undervisning.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering